Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Analyysiruuhkaa; verensokeri, silmänpaineet ja puristusvoima

Sunnuntai 27.5.2018 - -Esko Erkkilä-


Päättymässä olevalla viikolla olen saanut osallistua eri yhteyksissä moniin erilaisiin kokeisiin, joissa on ilmaiseksi analysoitu eräitä terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeitä tietoja.

 

 

**************

 

 

Verensokeria...

...analysoitiin maanantaina Tampereen Virastotalolla, kun Tampereen kaupungin ravitsemusterapeutit antoivat ohjeita terveellisistä elämäntavoista valtuustoryhmien jäsenille – ohjeiden antamiseen osallistui mm. Tampereen Diabetesyhdistys ry.

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana osallistun valtuustoryhmän toimintaan, joten pääsin osallistumaan verensokerin analysointiin.

 

 

Sain tulokseksi 4,7 mmol/litra ja tulos oli aivan suositustasolla!

 

 

************

 

 

Silmänpaineen...

...ilmaiseen tutkimukseen pääsin Tampere-talossa perjantaina järjestetyillä K50-festivaaleilla, jossa olin esittelijänä Keskustan osastolla.

 

 

Testauksen järjesti osastonaapurimme Specsavers.

 

 

Specsavers`n henkilökunta sai mittaustulokseksi 11 mmHg eli 11 millimetriä elohopeaa.  Keskimääräinen taso on 16 mmHg, joten ilokseni sain toeta, että silmänpaineeni on kunnossa.

 

 

***********

 

 

Puristusvoiman...

...mittauksia suorittivat monet näytteilleasettajat samaisilla K50-festivaaleilla ja puristusvoiman osalta sain tulokseksi 53 kiloa ja 54 kiloa.

 

 

Ikäluokassani 43,4 kiloa tai yli on keskimääräistä parempi, joten voin olla tyytyväinen molempien käsieni puristusvoimaan.

 

 

 

On selvää, että verensokerin, silmänpaineen ja puristusvoiman hyvät arvot eivät ole tae hyvälle terveydelle, mutta saan näiden tulosten osalta olla tyytyväinen tuloksiini!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Verensokeri, silmänpaine, puristusvoima, K50-festivaalit,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini