Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Italian pääministeri Silvio Berlusconi vei Paavo Lipposta "kuin litran mittaa"!

Perjantai 12.10.2018 - -Esko Erkkilä-


Suomi on elintarviketurvallisuudessa Euroopan alueen ehdoton ykkösmaa ja olisimme sen vuoksi ansainneet Euroopan Unionin elintarvikeviraston (EFSA) sijoittamisen Suomeen.

 

Näin meille uskoteltiinkin, kun Italian silloinen pääministeri Silvio Berlusconi muka lupasi 14.3.2003 Suomen silloiselle pääministeri Paavo Lipposelle, että EU:n elintarvikevirasto sijoitetaan Suomeen.

 

 

Lipponen teki asiasta Suomessa suuren numeron ja vaalikiimassaan – eduskuntavaalit kun järjestettiin 16.3.2003 – kertoi, että Suomi saa EU:n elintarvikeviraston.

 

 

Lipponen puhui paskaa, sillä mitään pitävää sopimusta ei ollut ja EU:n elintarvikevirasto perustettiinkin sitten aikanaan Italian Parmaan.

 

 

Onneksi Lipposen kaksi vaalikautta kestänyt kuningastie kuitenkin päättyi 16.3.2003 järjestettyihin eduskuntavaaleihin ja valtaan nousi Anneli Jäätteenmäen johtama Keskusta-vetoinen hallitus.

 

Tämän jutun otsikkoa voisi jatkaa vaikkapa näin:

…ja Paavo Lipponen sumutti Suomen kansaa!

 

****************

 

Valheella on lyhyet jäljet – jopa politiikassa ja sen sai vuonna 2003 karvaasti kokea Paavo Lipponen!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Italian pääministeri Silvio Berlusconi vei Paavo Lipposta "kuin litran mittaa"!, EFSA, EU:n elintarviketurvallisuusvirasto, Parma, Paavo Lipponen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini