Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Eteenpäinmenon aikaa

Maanantai 4.11.2019 - -Esko Erkkilä-


Eläkeliitto on jäsenmäärältään maamme ylivoimaisesti suurin eläkeläisjärjestö, sillä meillä on jäseniä n. 130.000, piirejä 20 ja paikallisia yhdistyksiä 401.
 
Olen saanut olla Eläkeliiton Tampereen yhdistyksen puheenjohtajana kuusi vuotta ja vuodenvaihteessa puheenjohtajapestini päättyykin, sillä sääntöjemme mukaan vastuutehtävissä saa olla kerrallaan vain kuusi vuotta ja kohdallani tuo aikaraja täyttyy 31.12.2019.
 
 
Eläkeliiton Pirkanmaan piiri julkaisee aina ennen vuodenvaihdetta…
 
 
 
IMG_5400.JPG
 
 
…”Joulunaikaa” lehden, jossa piirimme paikallisyhdistysten puheenjohtajat antavat jäsenillemme joulutervehdyksen.

 
 
 
Eläkeliiton Pirkanmaan piirin joululehti jaettiin jäsenillemme marraskuun alussa ja tässä…
 
 
IMG_5401.JPG
 
…Joulutervehdykseni joululehtemme lukijoille:

 
 
Teksti ei ehkä kuvassa näy, mutta näin kirjoitin:
 
********************

 
 

"Eteenpäinmenon aikaa


 

Työntäyteinen ja elämysrikas vuosi 2019 on päättymässä ja voimme luoda pienen katsauksen menneeseen, mutta tärkeintä näin jouluntietämillä on pohtia myös tulevaa.

 

Päättymässä oleva vuosi on ollut Eläkeliiton Tampereen yhdistykselle eteenpäinmenon aikaa; jäsenmäärämme on kasvanut, taloutemme on kunnossa ja toimintamme on ollut monipuolista.

 

Monissa yhdistyksissä ja järjestöissä on ongelmana saada väkeä talkoolaisiksi ja toimintaa pyörittämään, mutta sitä ongelmaa meillä ei ole ollut – nykyinen eläkeläisporukka on työelämän aikana tottunut tarttumaan haasteisiin ja sama aloitteellisuus sekä vastuullisuus ovat meillä jatkuvana voimavarana myös eläkeiässä.

 

Jäsenhankinnassa olemme onnistuneet mukavasti, sillä jäsenmäärämme on kasvanut. Suuressa kaupungissa jäsenmäärän kasvattaminen on haasteellista, sillä yhdistyksemme aktiivit eivät voi tuntea kohderyhmämme henkilöitä samaan tapaan kuin maaseutupitäjissä.

 

”Hyvä kello kauas kuuluu” –periaate ja yhdistyksemme aktiivinen osallistuminen erilaisiin tapahtumiin ovat keskeiset syyt jäsenmäärämme kasvamisessa.

 

**************

 

Jokunen ajatus tulevasta ja silloin saamme katsoa jo vuoteen 2021, koska silloin Tampereella järjestetään Eläkeliiton Liittokokous.

 

Suunnitelmat vuoden 2021 Liittokokouksen tiimoilta ovat jo pitkällä ja on luonnollista, että paikallisena yhdistyksenä Tampereen yhdistyksellä ja Eläkeliiton Pirkanmaan piirillä tulee olemaan keskeiset roolit tapahtuman onnistumisessa.

 

*************

 

Eläkeliiton Pirkanmaan piirin ja naapuriyhdistysten lisäksi haluamme kiittää Tampereen kaupunkia myötämielisyydestä toimintaamme kohtaan. On selvää, että tulevan Liittokokouksemme tiimoilta saamme olla seuraavan puolentoista vuoden aikana tiiviissä yhteistoiminnassa Tampereen kaupungin eri toimijoiden kanssa! Onneksi jäsenistöllämme on hyvät ja toimivat suhteet kaupungin eri tahoihin!

 

Kiitoksia menneestä ja Oikein Hyvää Joulunaikaa kaikille!

 

-Esko Erkkilä-

Eläkeliiton Tampereen yhdistyksen puheenjohtaja

 

 

********************************************

 

 

Toivottelen tämän hieman etuajassa julkaistun kirjoituksesi myötä Hyvää Joulunaikaa myös tämän blogikirjoitukseni lukijoille!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Joulutervehdys, Eteenpäinmenon aikaa, Joulutervehdys vuonna 2019,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini