Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Ristinsä se on sullakin!"

Sunnuntai 22.3.2020 - -Esko Erkkilä-


IMG_7380.JPG

 

Kalervo Kummola kannusti eilisen Aamulehden etusivulla kokosivuisessa kuvassaan ikäihmisiä pysymään koronan vuoksi kotonaan ja katselemaan vaikka telkkaria.

 

Kummola on ollut Suomen jääkiekkoliiton hallituksen jäsen vuodesta 1975 ja sen puheenjohtaja 1997 – 2016. Hän on toiminut Suomen edustajana Kansainvälisen jääkiekkoliiton liittokokouksissa vuodesta 1976.

 

Kummola on toiminut mm. kansanedustajana, Tampere-talon toimitusjohtajana ja nyt hän istuu Tampereen kaupunginvaltuustossa ja on Tampereen kaupunginhallituksen konsernijaoston puheenjohtaja.

 

*******************

 

Saatan näyttää jostain kulmasta katseltuna Kummolalta ja vaikka olenkin käynyt jääkiekko-ottelujen katsomossa korkeintaan kymmenen kertaa, niin kahdesti minua on luultu miesten vessassa Kummolaksi ja saatesanat ovat olleet jokseenkin näin:

 

”Perkele, mitä se Kummola täällä tekee!”

 

Kerran näin minulle sanottiin Tukholmassa Globenin vessassa, kun olin vetämässä asiakkaiden korruptiomatkaa Tukholmaan ja toisen kerran Tampereella Hakametsässä.

 

 *********************

 

Joskus satuin yhtä aikaa Kummolan kanssa silmälääkärin odotushuoneeseen ja kerroin nämä tapahtumat hänelle. Kummola vastasi osaaottavasti minulle:

 

”Ristinsä se on sullakin!”

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: "Ristinsä se on sullakin!", Kalervo Kummola, Tampereen kaupunginvaltuusto, Tampereen kaupunginhallituksen konsernijaosto, Tampere-talo, "Perkele mitä se Kummola täällä tekee", Globen-jääkiekkohalli,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini