Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

On ruuan, muiden ruokailijoiden ja katselijoiden halventamista, jos mies pitää ruokaillessaan lakkia päässään

Sunnuntai 26.4.2020 - -Esko Erkkilä-


Korona-tilanne on näkynyt televisiossa mm. siten, että erilaiset ruokaohjelmat ovat lisääntyneet. Toisaalta saattaa syynä olla se, että nyt televisio-ohjelmia tulee katseltua aikaisempaa useammin.

 

Huolestuneena olen seurannut ruokaohjelmia siitä vinkkelistä, että niissä esiintyvät miespuoliset julkkiskokit nauttivat laittamiensa ruokapöytien aineksia lakki päässä!

 

Totean yksiselitteisesti, että lakki ei missään olosuhteissa kuulu miesten päähän, kun hän nauttii ruokaa!

 

Olen monesti nuoruudessani nauttinut metsätöiden aikana eväitä ja totean, että ei niin kovaa pakkasta ollut, jotta olisin pitänyt lakkia päässäni eväitä syödessäni!

 

Osoittaa suurta moukkamaisuutta mieheltä, jos hän ruokaa nauttiessaan pitää lakkia päässään!

 

Otan esimerkiksi huippukokki Hans Välimäen, joka tässä jokusena iltana televisiossa esiintyessään ja itselaittamaansa ruokaa nauttiessaan piti moukkamaisesti lakkia päässään!

 

Moukkamainen käytös on ilmeisesti luonteenomaista Hans Välimäelle, sillä löysin netin syövereistä Twitter-viestin kesäkuun 20. päivältä vuodelta 2014, jossa Hans Välimäkeä komennettiin ottamaan lakin päästään pois ruokapöydässä!

 

 

Miksi ns. ”huippukokki” syyllistyy ala-arvoiseen käyttäytymiseen?

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: on ruuan halventamista jos mies ruokailee lkki päässään, huippukokki Hans Välimäki ruokilee lakki päässään, Hans Välimäki, huippukokki Hans Välimäki, lakki ei kuulu miehen päähän ruokaillessa, miksi mies ruokailee lakki päässään?,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini