Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Jyväbroiler on Saarioinen Oy:n ja Rehuraisio Oy:n kehittämä tuote

Torstai 16.6.2022 - -Esko Erkkilä-

Jyväbroiler on Suomen tunnetuin broilertuote ja tunnen tasan tarkkaan sen kehitysvaiheet, sillä olin keskeisessä roolissa tuon tuotteen kehittämisessä.

 

Saarioinen Oy oli aikoinaan kaukokatseinen, kun halusi kehittää broilertuotteen, jonka tuottamisessa ei olisi lainkaan käytetty eläinperäistä valkuaista.

 

Yhteistyökumppanikseen tuossa projektissa Saarioinen Oy:n alkutuotantojohtaja Touko Koivisto ja johtaja Toivo Jauhiainen valitsivat tärkeimmän rehutoimittajansa Rehuraisio Oy:n – Touko ja Toivo ovat jo poistuneet joukostamme.

 

Rehuraisio Oy:n kehitysjohtaja Jouko Tiitola vastasi haasteeseen ja useiden ongelmien voittamisen jälkeenkin pääsimme tavoitteeseemme eli broileriin, jonka kasvattamiseen on käytetty ainoastaan kasvisperäisin raaka-aineita.

 

En omaa ruokintaopillista tietämystä, mutta sain Rehuraisio Oy;n aluepäällikkönä läheltä seurata ja jopa johtaa sitä toimintaa, jota Saarioinen Oy, sen sopimuskasvattajat sekä Rehuraisio Oy harjoittivat Jyväbroilerin kehittämisessä.

 

Kelpaa siinä nyt Atrian ja Hans Välimäen  tehdä työtä Jyväbroilerin hyväksi, jota he eivät ole päivääkään tehneet!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Jyväbroiler on Saarioinen Oy:n ja Rehuraisio Oy:n kehittämä tuote, Saarioinen Oy, Rehuraisio Oy, Jyväbroiler, Hans Välimäki, Touko Koivisto, Toivo Jauhiainen,

On törkeää, kun miehet ruokailevat lakki päässä!

Keskiviikko 18.11.2020 - -Esko Erkkilä-

Erilaiset ruokaohjelmat ovat eri televisiokanavilla lisääntyneet ja se on sinällään mainio asia.

 

Eräs asia minua kuitenkin lähes kauhistuttaa ja se on se, että miehet ruokailevat näissä ohjelmissa lakki päässä!

 

Pahimpien joukossa tässä asiassa on Hans Välimäki, jonka ruokaohjelma ”Kuppilat kuntoon” kai tulee taas huomenna.

 

Olen lapsesta saakka saanut sellaisen ”koulutuksen”, että leipää ei pidä laittaa leipävatiin väärinpäin ja miesten on ruokaillessaan otettava lakki pois päästä.

 

Työelämän aikana jouduin pari kertaa viikossa yöpymään hotelleissa ja voitte arvata, että hotellin aamupalan yhteydessä jurppi, kun jotkut miesoletetut ruokailivat lakki päässä! Teki mieli käydä silpaisemassa lakki huitsin Nevadaan!

 

Olen vuosien aikana syönyt eväitä talvisäässä metsässä ja vaikka kuinka kova pakkanen olisikin ollut, niin lakki päässä ei ole koskaan eväitäni syönyt!

 

On varmaa, että tänään varon katsomasta Hans Välimäen ohjelmaa, sillä voin pahoin, kun hän ja varmaan myös monet muut miehet taas syövät ruokaa lakki päässä!

 

 

-Esko Erkkilä-

3 kommenttia . Avainsanat: On törkeää kun miehet ruokailevat lakki päässä! Hans Välimäki, Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki ruokailee lakki päässä, Miesten on paljastettava päänsä kun ruokailevat,

On ruuan, muiden ruokailijoiden ja katselijoiden halventamista, jos mies pitää ruokaillessaan lakkia päässään

Sunnuntai 26.4.2020 - -Esko Erkkilä-

Korona-tilanne on näkynyt televisiossa mm. siten, että erilaiset ruokaohjelmat ovat lisääntyneet. Toisaalta saattaa syynä olla se, että nyt televisio-ohjelmia tulee katseltua aikaisempaa useammin.

 

Huolestuneena olen seurannut ruokaohjelmia siitä vinkkelistä, että niissä esiintyvät miespuoliset julkkiskokit nauttivat laittamiensa ruokapöytien aineksia lakki päässä!

 

Totean yksiselitteisesti, että lakki ei missään olosuhteissa kuulu miesten päähän, kun hän nauttii ruokaa!

 

Olen monesti nuoruudessani nauttinut metsätöiden aikana eväitä ja totean, että ei niin kovaa pakkasta ollut, jotta olisin pitänyt lakkia päässäni eväitä syödessäni!

 

Osoittaa suurta moukkamaisuutta mieheltä, jos hän ruokaa nauttiessaan pitää lakkia päässään!

 

Otan esimerkiksi huippukokki Hans Välimäen, joka tässä jokusena iltana televisiossa esiintyessään ja itselaittamaansa ruokaa nauttiessaan piti moukkamaisesti lakkia päässään!

 

Moukkamainen käytös on ilmeisesti luonteenomaista Hans Välimäelle, sillä löysin netin syövereistä Twitter-viestin kesäkuun 20. päivältä vuodelta 2014, jossa Hans Välimäkeä komennettiin ottamaan lakin päästään pois ruokapöydässä!

 

 

Miksi ns. ”huippukokki” syyllistyy ala-arvoiseen käyttäytymiseen?

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: on ruuan halventamista jos mies ruokailee lkki päässään, huippukokki Hans Välimäki ruokilee lakki päässään, Hans Välimäki, huippukokki Hans Välimäki, lakki ei kuulu miehen päähän ruokaillessa, miksi mies ruokailee lakki päässään?,