Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustan eiliset henkilöratkaisut saavat täyden tukeni!

Tiistai 9.6.2020 - -Esko Erkkilä-


Keskusta teki eilen kaksi merkittävää henkilöratkaisua sen jälkeen, kun puolueen puheenjohtaja Katri Kulmuni erosi valtiovarainministerin paikalta.

 

 

Molemmat henkilövalinnat saavat täyden tukeni ja olen varma, että niiden myötä maamme politiikka saa uuden suunnan.

 

Matti Vanhasen suostuminen valtiovarainministeriksi ja Anu Vehviläisen valinta Eduskunnan puhemieheksi osoittavat, että nuorisokokeilujen jälkeen Keskustan päättäjät taas luottavat kokemukseen ja arvostavat vuosien varrella hankittua taitoa, luottamusta ja kokemusta.

 

Vanhasen aloittaminen valtiovarainministerinä merkitsee suomalaisille, että nyt meidän ei enää tarvitse pelätä ja olla varpaillaan mitä valtiovarainministeri sanoillaan, eleillään ja sanomatta jättämisellä tarkoittaakaan!

 

Erityisen tyytyväinen olen niiden arvostamieni opposition edustajien sanomisista, jotka arvostavat Matti Vanhasen siirtymistä valtiovarainministeriksi.

 

Kiitokset toki ansaitsee myös Keskustan nykyinen puheenjohtaja, joka totesi, ettei ole valmis Eduskunnan puhemieheksi.

****************

 

Mainittakoon, että tamperelainen Aamulehti oli jälleen kerran hakoteillä, kun totesi, ettei Katri Kulmuni ole kiinnostunut Eduskunnan puheenjohtajan toimesta – ei kai voi ollakaan, sillä Eduskunnan puheenjohtajan hommaa ei ole olemassakaan!

 

 

*********************

 

 

Olen vuosien varrella saanut tutustua uuteen valtiovarainministeriimme ja samoin myös tulevaan Eduskunnan puhemieheen – kas näin:

 

 

 

 

 

 

IMG_6857.JPG

 

 

Kaksi keskeistä henkilöratkaisua on siis eilen tehty ja nyt Keskusta sekä Suomi tarvitsevat sen kolmannen henkilöratkaisun – minulla on siihen selkeä ratkaisuehdotus ja se on…

 

IMG_5506.JPG

 

…Annika Saarikko Keskustan puheenjohtajaksi syyskuun puoluekokouksessa Oulussa!

 

 

Helppoa kuin heinänteko!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Valtiovarainministeri Matti Vanhanen, Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen, Annika Saarikko Keskustan puheenjohtajaksi, Keskustan puoluekokous Oulussa 2020, Matti Vanhanen, Anu Vehviläinen, Annika Saarikko, Keskustan puoluekokous 4. - 6.9.2020 Oulussa,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini