Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustavaikuttajat tukevat Annika Saarikon valintaa puolueen puheenjohtajaksi

Torstai 3.9.2020 - -Esko Erkkilä-


Keskusta valitsee puoluekokouksessaan ensi lauantaina eli 5.9.2020 puolueelle puheenjohtajan.

 

 

IMG_97062.JPG

 

Olen virallinen puoluekokousedustaja ja tulen äänestämään Annika Saarikkoa puheenjohtajaksi.

 

Minulle asia on ollut täysin selvä siitä alkaen, kun Annika kertoi lähtevänsä puheenjohtajakisaan.

 

*******************

 

Monet keskeiset keskustavaikuttajat ovat viime päiviin saakka olleet ”sammutetuin lyhdyin”, mutta viime päivinä Annikaa kannattavia puheenvuoroja on kuultu useilta maamme keskeisiltä vaikuttajilta.

 

 

IMG_7773.JPG

 

Eräs julkisesti Annikaa tukevista vaikuttajista on arvostamani kansanedustaja Mikko Savola, Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja.

 

Mikko Savola kirjoittaa toissapäivänä ilmestyneessä facebook-päivityksessään näin:

 

 ************

 

”Mietin pitkään mikä on Suomelle ja Keskustalle parasta. Olen päätökseni tehnyt. Tuen Annika Saarikon valintaa puolueemme puheenjohtajaksi.

Perustan päätökseni kolmeen asiaan:

1. Viimeisen 20 vuoden taipaleella olen päässyt toimimaan keskustassa niin juuri mukaan tulleena innokkaana ähtäriläisenä keskustanuorena, järjestön kasvattamana ja koulimana piiriaktiivina ja tänä päivänä kolmannen kauden kansanedustajana ja keskustapiirin puheenjohtajana. Matkan varrella on moni järjestötoimija hyytynyt ja leipääntynyt. Nyt jos koskaan tarvitsemme puolueemme toimintaan iloa ja kannustusta. Ennenkaikkea itseluottamusta.

2. Tarvitsemme puheenjohtajan, joka paitsi innostaa omia ja pärjää tiukassakin paikassa, hän herättää vakaudellaan luottamusta muissakin suomalaisissa. Niissä kenen luottamusta tulevaisuudessakin tarvitsemme ollaksemme vahva ja vaikuttava puolue. Joukkoja johdetaan edestä. Hallituspuoluetta johdetaan sieltä missä päätökset tehdään, eli hallituksesta.

3. Piirissä ja piirijohdossamme on ollut hyvä ilmapiiri jokaiselle tukea avoimesti haluamaansa ehdokasta. Koen, että Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana minulla on varapuheenjohtajiemme tapaan paitsi oikeus, myös velvollisuus kertoa oma kantani julki.

Uskon ja luotan Annikan kykyyn johtaa Keskustaa koko sydämellä ja lämpimällä persoonalla. Helppoa se ei ole. Silti hän on paras sen tekemään.”

 

********************

 

Olen samaa mieltä Mikko Savolan kanssa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: #annikanmukana, Annika Saarikko, Mikko Savola,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini