Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Teams on laiha korvike henkilökohtaisille palavereille ja neuvotteluille!

Tiistai 6.10.2020 - -Esko Erkkilä-


Korona-aika on tuonut meille palaveri- ja neuvotteluaktiiveille uuden palaverimuodon eli ”Teams-palaverit” melkein jokapäiväiseksi ohjelmanumeroksemme elämäämme.

 

Teams-palaverit säästävät aikaamme, sillä niiden johdosta emme joudu istumaan enemmän tai vähemmän tärkeissä palavereissa eri puolilla kaupunkia, vaan voimme osallistua neuvotteluihin omalla tietokoneellamme kotoamme.

 

En lainkaan tykkää Teams-palavereista, vaikka joudunkin niihin osallistumaan melkein päivittäin.

 

Teams-palaverit tapaavat venyä turhan pitkiksi, sillä osanottajilla tuntuu olevan muka tärkeää sanottavaa määrättömästi.

 

Pitkäksi venyvät Teams-palaverit merkitsevätkin, että monet osallistujat kaikkoavat palavereista jo niiden kestäessä.

 

 

Olen huomannut, että Teams-palaverit ovat mainio työväline esim. niille yhdistysten vastuuhenkilöille, jotka tapaavat viivähtää palavereissa vain hetken.

 

*****************

 

 

Eilen olin tilaisuudessa, jossa ulkopuolinen selvityshenkilö oli tutkaillut Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön toimintaa ja hän oli jäsenkyselyn perusteella päätynyt toteamaan kysymykseensä ”Minkä tyylistä palautetta/kiitosta olet saanut” mm. seuraavaa:

 

 

IMG_0552.JPG

 

”Edellinen kiitti nykyinen ei”

 

Toimin Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana 2012 -2018 ja tunnistan ylpeänä itseni ”edelliseksi puheenjohtajaksi”!

 

Mitä opimme tästä?

 

Opimme sen, että pyyteetöntä työtä tekeviä yhdistyksen jäseniä puheenjohtajan kannattaa kiittää, sillä jäsenten työ on kuitenkin kaiken perusta myös yhdistystoiminnassa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Teams, Keskusta, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini