Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

On törkeää, kun miehet ruokailevat lakki päässä!

Keskiviikko 18.11.2020 - -Esko Erkkilä-


Erilaiset ruokaohjelmat ovat eri televisiokanavilla lisääntyneet ja se on sinällään mainio asia.

 

Eräs asia minua kuitenkin lähes kauhistuttaa ja se on se, että miehet ruokailevat näissä ohjelmissa lakki päässä!

 

Pahimpien joukossa tässä asiassa on Hans Välimäki, jonka ruokaohjelma ”Kuppilat kuntoon” kai tulee taas huomenna.

 

Olen lapsesta saakka saanut sellaisen ”koulutuksen”, että leipää ei pidä laittaa leipävatiin väärinpäin ja miesten on ruokaillessaan otettava lakki pois päästä.

 

Työelämän aikana jouduin pari kertaa viikossa yöpymään hotelleissa ja voitte arvata, että hotellin aamupalan yhteydessä jurppi, kun jotkut miesoletetut ruokailivat lakki päässä! Teki mieli käydä silpaisemassa lakki huitsin Nevadaan!

 

Olen vuosien aikana syönyt eväitä talvisäässä metsässä ja vaikka kuinka kova pakkanen olisikin ollut, niin lakki päässä ei ole koskaan eväitäni syönyt!

 

On varmaa, että tänään varon katsomasta Hans Välimäen ohjelmaa, sillä voin pahoin, kun hän ja varmaan myös monet muut miehet taas syövät ruokaa lakki päässä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: On törkeää kun miehet ruokailevat lakki päässä! Hans Välimäki, Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki ruokailee lakki päässä, Miesten on paljastettava päänsä kun ruokailevat,


Kommentit

18.11.2020 7:11  Eija

Ehkä näille lakki päässä -syöville miehille se lakki on osa heidän identiteettiään? Heitän myös kysymyksen, näin tasavertaisuuden nimissä, että mitä mieltä olet naisista lakki tms. päässä -syövistä?

Arvostan suuresti hyviä käyttäytymistapoja, jotka ottavat huomioon myös muut kanssaihmiset. Nykymaailman johtotähtenähän on minä minä -tyyli johon en ole oikein sopeutunut.

18.11.2020 8:39  J. Jörgensen

Kaipa se päähine on tosiaan osa sitä haurasta identiteettiä - eikä siis vain pään suoja - niin että siihen pitää turvautua sisätiloissakin. Ja esimerkiksi jollekin hra Yaffalle ylisuurine fedoroineen sen ehkä helpommin suokin. Mutta itsekin vierastan esimerkiksi koulupoikien tapaa istua tunneilla pipo tiukasti päässä.

18.11.2020 10:53  -Esko Erkkilä-

Kiitoksia kommenteistanne Eija ja J. Jörgensen!

Hyviin käytöstapoihin on "aina" kuulunut, että naisilla päähine voi olla päässä mm. kirkonmenoissa ja ruokaillessa, mutta ei miehillä.

Hatara ja vinksahtanut on miesten itsetunto ja identiteetti, jos raukat pitävät lakkia päässään ruokaillessaan. Lakkipäinen miesruokailija halventaa ruuan ja muut ruokailijat. On opettajan kykenemättömyyttä, jos sallii koulupoikien olla tunneilla pipo päässä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini