Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Suomen naishiihdon valtikka siirtyi eilen oikeille henkilöille, mutta tulevaisuudennäkymät ovat lohduttomat!

Sunnuntai 14.2.2021 - -Esko Erkkilä-


Olen tavattoman tyytyväinen, että 42-vuotias Riitta-Liisa Roponen voitti eilen Pyhäjärvellä Suomen mestaruuden naisten 10 kilometrin hiihdossa – hiihto hiihdettiin vapaalla tyylillä.

 

Seniori-ikäisten menestystä täydensi 38-vuotias Kaisa Mäkäräinen saavuttamalla hopeasijan!  Mäkäräisen sijoituksen arvoa nostaa se, että hän kilpaili eilen sivulajissaan ja vielä se, että hän on jo ehtinyt lopettamaan loisteliaan ampumahiihtouransa!

 

Iloitsen Riitta-Liisan sekä Kaisan menestyksestä, mutta kieltämätön tosiasia on se, että suomalainen naishiihto kyntää nyt syvissä urissa ja menestystä on isoilla kilpa-areenoilla turha odottaa.

 

Tämän hetken paras naishiihtäjämme Kerttu Niskanen on jalkavammansa vuoksi ainakin kuluvan talven poissa kilpaladuilta ja on epävarmaa, että palaako hän enää koskaan laduille.

 

Krista Pärmäkoski sekä Jasmi Joensuu olivat poissa eiliseltä kympiltä, joten heidän vauhdistaan ei saatu havaintoa – toisaalta Riitta-Liisan ero kolmanteen ja sen jälkeisille sijoille hiihtäneisiin oli sellainen, että Krista tai Jasmi eivät ehkä olisi pärjänneet hänelle.

 

 

Suomalaisen naishiihdon tilanne on vaikea ja erityisen vaikea se on verrattuna Ruotsiin.

 

Missä vika?

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Suomen naishiihdon näkymät ovat synkät, Riitta-Liisa Roponen, Kaisa Mäkäräinen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini