Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ehjät ja puhtaat vaatteet ovat erinomainen lahjoitus Virossa humanitaarista apua tarvitseville!

Lauantai 17.4.2021 - -Esko Erkkilä-


Autotallissamme on pitkät ajat ollut toistakymmentä nyssäkkää meiltä pieniksi jääneitä pestyjä vaatteita ja eilen vihdoin saimme Rouvan kanssa aikaiseksi, että kuljetimme ne Tampereella tiettyyn osoitteeseen, josta ne jatkokuljetetaan Viroon Narvan seudun vähävaraisten käyttöön.

 

Operaattorina tässä arvokkaassa toiminnassa toimii Asaria ry, joka on vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin toimiva kristillinen avustusjärjestö Suomessa.

 

Asaria ry:n toiminnan painopiste on Etelä-Pohjanmaalla, mutta sillä on vapaaehtoistoimijoita myös Pirkanmaalla, jotka toimivat vaatelahjoitusten keräilypisteinä.

 

Vaatteiden lisäksi Asaria ry:n välityksellä voi lahjoittaa myös jalkineita, astioita, kodintekstiilejä, kodinkoneita, rakennustarvikkeita sekä työkaluja.

Myös erilaiset elintarvikkeet, kuten jauhot, suurimot sekä perunat ovat Asaria ry:lle sopivia lahjoitustuotteita.

 

Asaria ry:n toimintakohteina ovat Viron lisäksi muut Baltian maat, Ukraina, Bulgaria sekä Romania ja tiedän omakohtaisesta kokemuksesta, että kaikkien noiden maiden kansalaiset ovat avun tarpeessa.

 

Kannattaa tutustua www.asaria.fi –nettisivujen sisältöön!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Ehjät ja puhtaat vaatteet ovat erinomainen lahjoitus Virossa humanitaarista apua tarvitseville!, Viron Narvan alue, Narva, Asaria, www.asaria.fi,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini