Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Yrittäjät pitävät Suomen pyörimässä!

Maanantai 6.9.2021 - -Esko Erkkilä-


Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään aina syyskuun 5. päivänä ja niin myös eilen.

 

Tänä vuonna Yrittäjän päivän erikoisteemana oli se, että kansalaisia kannustettiin kiittämään yrittäjiä siitä työstä, jota he ovat tehneet yhteiskunnan hyväksi.

 

Yrittäjäjärjestöt kannustivat eilen liputtamaan Yrittäjän päivän kunniaksi ja mieluusti olisin sen tehnytkin, mutta jouduin päivän kuluessa muuttamaan mökiltä kotiin, joten molemmat lipputankoni olivat valitettavasti tyhjät!

 

**************

Olen työelämäni aikana saanut tehdä paljon yhteistyötä bisnesmaailmassa toimivien yrittäjien kanssa ja osaan arvostaa yrittäjien toimintaa.

 

Haluan bisnesmaailmassa toimivien perheyrittäjien osalta nostaa erityisasemaan perhekunnan naispuolisen vastuuhenkilön roolin.

 

Pienissä perheyrityksissä laskutuksesta, kirjanpidosta sekä perinnästä huolehtii usein perheen emäntä ja hänen roolinsa on keskeinen pienyrityksen toiminnassa.

 

Muistelen lämmöllä ja suurella arvonannolla useiden yrittäjäpariskuntien naisia, jotka ovat tarkkaan vahtineet, että teollisuuden myyntimiesten lupaamat alennukset ja menekinedistämisrahat ovat toteutuneet sovitusti.

 

Hyvää Yrittäjän päivää tänäänkin!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Yrittäjät pitävät Suomen pyörimässä!, Yrittäjän päivä, Yrittäjän päivä 5.9.2021, Yrittäjän päivä syyskuun 5. päivänä, Yrittäjän päivä viralliseksi liputuspäiväksi,


Kommentit

7.9.2021 5:14  no2need

Huomenet tiistai-aamulle klo 05~~
Mielenkiintoinen näkemys, että yrittäjät perustaisivat yrityksiään sillä perusteella, että haluavat antaa - auttaa - ihmisiä saamaan työpaikan. Että tällaisia Äiti/Isä Teresoja- luulen....saa etsiä. EHkä se epäitsekkyys ei nyt ole noin lähellä harvan ihmisen sydäntä - tuossa muodossa kuitenkaan. Yrittäjällä on yrittäjän riskit, missä voi olla jopa oma omaisuus kiinni, joten eiköhän siellä ole ihan normisti ensi päivänä mielessä se terve omanvoiton pyynti. Sen jälkeen voi tulla jotain hyväntekeväisyysmietteitä....samoin kuin välillisesti kiitollisuutta siitä, että duunarit tekevät omistajalle cold cashia.

Ja hauskaa on /oli se, kun yleensä yrittäjät puolustelevat omia tulojaan sillä, että he sentään työllistävät ihmisiä ja maksavat veroja, millä systeemi pyörii...ja niiden omien riskien takia nimenomaan- heillä on oikeus suuriinkin tuloihin. Mutta kas kummaa-- yrittäjät pääsivät sossupummien""" kanssa samaan kategoriaan, kun piti itkeä valtiota pelastamaan koronan kurittamia omia busineksiään. Se oma yrittäjän riskien piiri olikin kadonnut jonnekin....ja busineksen evoluutio kärsi pienen uskonpuutoksen. Meillä kotomaassa näyttää kansan selkänahka riittävän kaikkeen.....myös yrittäjien riskien kompensointiin. Hieno maa.

7.9.2021 9:15  -Esko Erkkilä-

no2need: Sepustus se on tuokin!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini