Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Yrittäjät pitävät Suomen pyörimässä!

Maanantai 6.9.2021 - -Esko Erkkilä-

Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään aina syyskuun 5. päivänä ja niin myös eilen.

 

Tänä vuonna Yrittäjän päivän erikoisteemana oli se, että kansalaisia kannustettiin kiittämään yrittäjiä siitä työstä, jota he ovat tehneet yhteiskunnan hyväksi.

 

Yrittäjäjärjestöt kannustivat eilen liputtamaan Yrittäjän päivän kunniaksi ja mieluusti olisin sen tehnytkin, mutta jouduin päivän kuluessa muuttamaan mökiltä kotiin, joten molemmat lipputankoni olivat valitettavasti tyhjät!

 

**************

Olen työelämäni aikana saanut tehdä paljon yhteistyötä bisnesmaailmassa toimivien yrittäjien kanssa ja osaan arvostaa yrittäjien toimintaa.

 

Haluan bisnesmaailmassa toimivien perheyrittäjien osalta nostaa erityisasemaan perhekunnan naispuolisen vastuuhenkilön roolin.

 

Pienissä perheyrityksissä laskutuksesta, kirjanpidosta sekä perinnästä huolehtii usein perheen emäntä ja hänen roolinsa on keskeinen pienyrityksen toiminnassa.

 

Muistelen lämmöllä ja suurella arvonannolla useiden yrittäjäpariskuntien naisia, jotka ovat tarkkaan vahtineet, että teollisuuden myyntimiesten lupaamat alennukset ja menekinedistämisrahat ovat toteutuneet sovitusti.

 

Hyvää Yrittäjän päivää tänäänkin!

 

 

-Esko Erkkilä-

2 kommenttia . Avainsanat: Yrittäjät pitävät Suomen pyörimässä!, Yrittäjän päivä, Yrittäjän päivä 5.9.2021, Yrittäjän päivä syyskuun 5. päivänä, Yrittäjän päivä viralliseksi liputuspäiväksi,