Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Suomessa voi ministeriin törmätä keskellä katua!

Tiistai 12.10.2021 - -Esko Erkkilä-


Kyllä Suomi on yhä edelleen turvallinen maa, sillä meillä voi keskellä päivää törmätä ministeriin kadulla.

 

Olen vuosien saatossa saanut olla järjestämässä yleisötilaisuuksia Tampereella, joissa pääesiintyjänä on ollut ministeri.

 

Muistelemani tilaisuudet ovat olleet ulkoilmassa järjestettyjä yleisötilaisuuksia ja mieleeni tulevat ainakin ne tilaisuudet, joissa ministerit Paula Lehtomäki sekä ministeri Anu Vehviläinen ovat olleet esiintymässä – molemmat ministerit ”saapastelivat” tilaisuuksiin ilman turvamiehiä eli vapaina kansalaisina; Anu Vehviläinen on ollut useassakin tilaisuudessa, joissa olen ollut päävastuullisena.

 

Myös pääministerin esiintymisissä olen saanut olla vastuullinen ja silloin kyseessä on ollut arvostamani Mari Kiviniemi.  Pääministerin läsnäolo yleisötilaisuuksissa on jo vuosia sitten merkinnyt turvahenkilöstön läsnäoloa, mutta niistä jutuista yksityiskohtaista muistelua ehkä joskus myöhemmin.

 

******************

 

Eilen törmäsin ministeriin keskellä päivää Tampereen ydinkeskustassa, kun…

 

 

IMG_3387.JPG

 

…valtiovarainministeri Annika Saarikko huikkasi minulle tervehdyksensä Tampereen Raatihuoneen edustalla – Saarikko oli yhdessä erityisavustaja Antti Kivelän kanssa menossa tapaamaan pirkanmaalaisia päättäjiä Raatihuoneelle.

***

 

Olin Annikan pirkanmaalaisena tukihenkilönä, kun Keskustalle taannoin valittiin uusi puheenjohtaja. Tehtävä oli mieluisa ja projektimme oli tuloksekas!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Suomessa voi ministeriin törmätä keskellä katua!, Annika Saarikko, valtiovarainministeri Annika Saarikko, Anu Vehviläinen, ministeri Anu Vehviläinen, Paula Lehtomäki, ministeri Paula Lehtomäki, Mari Kiviniemi, pääministeri Mari Kiviniemi,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini