Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on vahva toimija yhdessä presidentti Niinistön vierellä

Maanantai 7.3.2022 - -Esko Erkkilä-


Eurooppa, Suomi ja koko maailma elävät nyt kriittisiä aikoja jopa maailmanrauhan kannalta ja sen vuoksi on tärkeää, että maamme peräsimessä on vakaat sekä luotettavat päättäjät.

 

Viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö pystyy kansakuntamme keulakuvana luotsaamaan meitä.

 

Venäjän diktaattorin Vladimir Putinin toiminta maailmanrauhan rikkojana on tuonut sotilaalliset kysymykset ajankohtaisiksi rauhan säilyttämisessä Euroopassa sekä koko maailmassa ja sen vuoksi myös Suomi on varassa joutua rauhattomuuksien keskelle.

 

 

tku13

 

 

Äänestin Antti Kaikkosta vuonna 2019 Keskustan puoluekokouksessa Keskustan puheenjohtajaksi, mutta silloin hän hävisi äänin 829 – 1098 Katri Kulmunille.

 

Kulmuni oli lyhyen aikaa Keskustan puheenjohtaja, sillä vuoden 2021 puoluekokouksessa valitsimme puheenjohtajaksemme Annika Saarikon.

 

 

Puolustusministerinä Antti Kaikkonen on osoittanut pätevyytensä ja kansalaisten ei tarvitse pelätä, että mitä hän haastatteluissa laukoo – näistä poliitikoista meillä on huutava puute!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Antti Kaikkonen, puolustusministeri Antti Kaikkonen, Sauli Niinistö, Katri Kulmuni, Annika Saarikko,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini