Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

'"Täysin vastuuton ja järkyttävä"

Torstai 12.5.2022 - -Esko Erkkilä-


Kunta-alan työriitaa sovitelleen sovittelulautakunnan ratkaisuesitys oli Teknologiateollisuuden työnantajien mielestä täysin vastuuton ja järkyttävä; olen asiasta samaa mieltä!

 

Monilta on unohtunut Jyrki Kataisen hallituksen vuonna 2007 hyväksymä ”Sari sairaanhoitaja” –nimen saaneeseen palkkaratkaisuun, joka antoi sairaanhoitajille suuret palkankorotukset.

 

Sairaanhoitajille annetut palkankorotukset levisivät koko kunta-alalle ja lopulta myös teollisuuteen.

 

Palkankorotuskierre johti Suomen teollisuuden ja julkisen talouden heikkenemiseen vuosiksi eteenpäin.

 

Nyt Tehy ja Super ovat kaiken surkeuden lisäksi ilmoittaneet, että ne eivät hyväksy sovittelulautakunnan esitystä, vaan ovat valmistautumassa jatkotoimenpiteisiin!

 

Sovittelulautakunnan esitys ja erityisesti Tehy sekä Super ovat nyt kyykyttämässä suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaisia veronmaksajia tilanteeseen, josta selviäminen merkitsee syvää lamaa, työttömyyttä ja ennenäkemätöntä pahoinvointia moniksi vuosiksi tästä eteenpäin!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: "Täysin vastuuton ja järkyttävä", Sari-sairaanhoitaja, Jyrki Katainen Sari sairaanhoitaja, Jyrki Katainen, Tehy, Super, Tehy ja Super ovat kyykyttämässä suomalaista yhteiskuntaa, Sovittelulautakunta,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini