Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ylöjärven Markkinat avasivat kesän!

Sunnuntai 22.5.2022 - -Esko Erkkilä-


IMG_5360.JPG

 

LC Ylöjärvi Keijärvi oli jälleen järjestäjänä, kun Ylöjärven Markkinat järjestettiin eilen jo 40. kerran.

 

IMG_5361.JPG

 

Markkinat järjestettiin Kauppakeskus Elon parkkipaikalla ja osa markkinatapahtumista oli myös kauppakeskuksen aulatiloissa.

 

 

Koronatilanne tuntui näytteilleasettajien määrässä, mutta vähäisemmästä näytteilleasettajien määrästä huolimatta näyttelykentällä oli vilskettä.

 

 

IMG_5358.JPG

 

Markkinoilla oli uutta ainakin minulle se, että tilaisuuden juontaja kuljeksi näyttelykentällä itsekseen ja juonsi sieltä markkinoita – kaikkea se nykytekniikka mahdollistaa!

 

 

IMG_5357.JPG

 

Keskusta oli mukana markkinoilla ja talkoolaisten kulmakivinä olivat Ylöjärven kaupunginhallituksen jäsen sekä Pirkanmaan aluevaltuutettu Minna Sarvijärvi (vasemmalla) ja kunnallisneuvos Pirkko Vuolle.

 

 

IMG_5359.JPG

 

Perussuomalaisten Mauri Heiska Viljakkalasta ja synnyinkotini naapurista toimii kaupunginhallituksen puheenjohtajana ja totesimme yhdessä poliittisten puolueiden yhteistoiminnan toimivan Ylöjärvellä hyvin.

 

 

*************

 

 

IMG_5363.JPG

 

Kangasalalta olevan pärekorikauppiaan osasto oli laaja ja hän totesi, että kaikki pärekorit ovat kotimaista tuotantoa – arvostan!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Ylöjärven Markkinat, LC Ylöjärvi Keijärvi, Kauppakeskus Elo, Ylöjärven Keskusta, Ylöjärven Perussuomalaiset, Minna Sarvijärvi, kunnallisneuvos Pirkko Vuolle, Mauri Heiska, Pärekoppamestari Kangasala,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini