Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kesän ensimmäiset avomaantomaatit on herkuteltu!

Sunnuntai 23.7.2023 - -Esko Erkkilä-


Rouva huolehtii meillä avomaantomaattien kasvattamisesta mökkimaailmassa sekä myös omakotitalomme verannalla ja tontillamme Tampereella.

 

Ensimmäiset avomaantomaattiemme herkuttelut saimme kokea eilen, kun ‘Balkonzauber’-pensastomaattimme oli varttunut sadonkorjuuvaiheeseen.

 

IMG_8196.JPG

 

 

IMG_8197.JPG

 

********************

Rouva kylvi tomaatinsiemenet maaliskuulla, kouli ne huhtikuulla ja sen jälkeen ne ovatkin saaneet kasvaa lasiverannalla sekä nyt viimeksi talon seinustalla ulkona.

 

Pensastomaatti Balkonzauber`n tieteellinen nimi on Solanum lycopersicum ja Siemenkauppa.com luonnehtii nettisivuillaan sitä näin:

 

Tiiviskasvuinen ja matala lajike ruukkukasvatukseen parvekkeella, terassilla tai avomaalla. Tomaatit keskikokoisia, makeita ja maukkaita. Korjaa vähitellen. Viihtyy ravinteikkaassa, läpäisevässä maassa, suojaisessa paikassa. Kastele säännöllisesti. Lehtihankojen "varkaita" ei poisteta.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Kesän ensimmäiset avomaantomaatit on herkuteltu!, avomaatomaatti, pensastomaatti, pensastomaatti Balkonzauber, Balkonzauber, Siemenkauppa.com,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini