Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ilman perussuomalaisten tukea hallitus ei olisi voittanut SAK:ta!

Perjantai 5.4.2024 - -Esko Erkkilä-


SAK koki kirvelevän tappion, kun se joutuu ensi viikon maanantaina lopettamaan terroristisen lakkoilunsa suomalaista yhteiskuntaa vastaan.

 

Olen keskustalainen ja aion sellaisena myös pysyä, mutta annan kaiken tukeni hallituksen pyrkimyksille vihdoinkin lopettaa ay-liikkeen rikolliset pyrkimykset suomalaisen yhteiskunnan perusteiden raunioittamisessa.

 

Hallituksen toiminta nauttii kansalaisten suurta luottamusta ja totean jälleen kerran, että tämmöistä toimintaa olisi Keskustan pitänyt toteuttaa jo vuosikausia sitten.

 

Ay-valta ei kuulu suomalaiseen demokratiaan, vaan sitä toteuttaa vaaleissa valitut päättäjät.

 

*****************

 

On työelämäni synkimpiä hetkiä, kun jouduin käymään Turussa paikallisen Elintarviketyöläisten Liiton toimistolla ja jossakin lakkotilanteessa anelemaan toimituslupaa rehuseoksille varsinais-suomalaisille broilertiloille!

 

*******************

 

Jos Keskusta on ollut asioiden hoitamisessa takavuosina hampaaton, on Kokoomus ollut sitä samaa, mutta perussuomalaisten ansiosta se on ryhdistäytynyt ja asettunut työministeri Arto Satosen johdolla oikeille linjoille.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Ilman perussuomalaisten tukea hallitus ei olisi voittanut SAK:ta!, SAK:n terroristimainen toiminta, Ay-liikkeen rikollinen toiminta, Perussuomalaiset ohjaavat Kokoomuksen toimintaa, Ay-valta ei kuulu suomalaiseen demokratiaan,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini