Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Lehtipuhallin on trekoolin ja pihamaan monikäyttöinen työkalu!

Lauantai 6.4.2024 - -Esko Erkkilä-


Vihreiden masinoima Suomen Luonto-lehti heitti vuonna 2000 vähäisenkin uskottavuutensa paskakaivoon, kun se valitsi vuoden turhakkeeksi lehtipuhaltimen.

 

 

IMG_9581.JPG

 

Meillä on kunnollinen lehtipuhallin merkiltään Stihl.

 

Lehtipuhaltimemme saa talvikuukaudet levätä, mutta toissapäivänä taas koitti päivä, jolloin vedin sen käyntiin ja puhalsin…

 

 

IMG_9583.JPG

 

…piha-asfaltilta sekä tonttimme viereisen kadun jalkakäytävältä talven aikana kertyneet sepelit ajoradalle, josta aluettamme hoitava kiinteistöfirma pystyy ne helposti harjaamalla poistamaan.

 

Hankin aikoinaan lehtipuhaltimeemme kasvinsuojeluaineille tarkoitetun säiliön ja se on ollut mainio hankinta, sillä kasvinsuojeluaineitahan aina tarvitaan.

*****************

 

Kannustan mökkeilijöitä ja omakotitaloasukkaita hankkimaan kunnollisen lehtipuhaltimen, sillä se on kätevä ja tärkeä työkalu!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Lehtipuhallin on trekoolin ja pihamaan monikäyttöinen työkalu!, lehtipuhallin, vuoden turhake, vuoden 2000 turhake, Suomen Luonto,


Kommentit

6.4.2024 10.02  J. Jörgensen

Olisi tietysti lukijaystävällistä ja kohteliastakin käyttää näissä kaikelle kansalle tarkoitetuissa blogauksissa suomen kieltä. Tämä blogialusta kun ei ole paikallismurteiden esittelyä varten. Tuota sanaa 'trekooli' ei Kielitoimiston eli Kotuksen sanakirja tunne.

6.4.2024 15.28  -Esko Erkkilä-

Olipas mielipide! Trekooli ja mm. tikkuri olivat entisaikaan paljon käyeyttyjä termejä Viljakkalassa!

7.6.2024 22.55  Jan-Peter

Mikä malli? Miten on suojeluainesäiliö toiminut? Mikä lie virallinen kauppanimi ko. säiliöllä kun en googlaamalla ainakaan ensihätään löytänyt. Nimim. br 400 tallin nurkassa vailla töitä!

8.6.2024 8.41  -Esko Erkkilä-

Toimii erittäin hyvin. Ihan viralliselta jälleenmyyjältä ostin jälkikäteen, mutta olen kuullut, että ei enää ole myynnissä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini