Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kananmunien keittäminen itsepalveluna

Maanantai 18.12.2017 - -Esko Erkkilä-

Sorrenton matkallamme lokakuun puolessavälissä koin montakin uutta asiaa ja yksi niistä oli aamiaismunien keittäminen itsepalveluna.

 

 

Kotieläintalouden ja elintarviketeollisuuden parissa neljäkymmentä vuotta toimineena pyrin ulkomaillakin huolehtimaan, että tutustun tarjolla oleviin paikallisiin elintarvikkeisiin ja siksi aamiaispöytä ja sen antimet kiinnostavat aina.

 

 

 

IMG_3415.JPG

 

 

Majoituimme matkamme aikana Hotelli Astoriassa ja siellä aamiaispalvelu sekä myös päivällisruokailut sujuivat hyvin.

 

 

 

IMG_4641.JPG

 

 

 

Aamiaistarjonnassa toki oli kananmunia, mutta ne olivat raakoja.

 

 

Onneksi oppaamme ehti kertomaan asian, joten en rikkonut raakaa kananmunaa aamiaislautaselleni!

 

 

 

IMG_4642.JPG

 

 

Aamiaispöydän varustuksiin kuului munankeitin ja sillä jokaisen piti hoitaa aamiaismunien keittäminen.

 

 

Raaka kananmuna piti laittaa kuumaan veteen upotettavaan munakuppiin ja sitten vaan odottelemaan!

 

Ensimmäisenä aamuna osasin jotenkin tyriä keittäminen, mutta jatkossa opin homman.

  

Sitä vaan ihmettelen, että olipas homma tehty vaikeaksi, mutta maassa maan tavalla!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sorrento2017, Eorrento, Hotel Astoria Sorrentossa, Hotel Astoria, kananmunien keittäminen, aamiaismunat, aamiaismunien keittäminen, aamiaismunien keittäminen itsepalveluna,