Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Sairasta touhua!

Maanantai 29.4.2019 - -Esko Erkkilä-

Tämänpäiväisen blogikirjoitukseni aihetta ei tarvinnut kauaa etsiskellä, sillä kuulun siihen suomalaisten valtaenemmistöön, jotka saavat päänsärkyä, kun mainitaan sana ”ilmastonmuutos”!

 

 

Päänsärkyni eräs aihe on se Antti Rinteen kysymys eduskuntapuolueille, joka kuuluu näin:

 

”Oletteko sitoutuneet globaalisti ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen 1,5 asteeseen? Oletteko sitoutuneet siihen, että Suomi on hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä ja sen jälkeen nopeasti hiilinegatiivinen?”

 

 

Rinteen kysymys on mahdoton toteuttaa Suomessa, sillä emme voisi globaalisti sitoutua mihinkään ja kaikkein vähiten ilmastohaihatteluun.

 

 

Päänsärkyni ykkösaihe ei kuitenkaan tänään ole Antti Rinteen jorinat, vaan kannan suurta huolta siitä humpuukista, jota Vihreiden ex-kansanedustaja Antero Vartian vouhotukset vaativat kuluttajilta jokapäiväisten palveluiden lisämaksuista, joita pitäisi maksaa extrana vaikkapa ravintolapalveluista, polttoaineostoista, vakuutusmaksuista tai lennoista!

 

 

Miksi Vihreät eivät vaatineet Antero Vartian asettumista eduskuntavaaliehdokkaaksi ja miksi he eivät kohdistaneet hänelle sellaista äänivyöryä, että hänen ei olisi tarvinnut sekaantua Compensate-säätiön tapaisiin kansalaisia kurittavaan toimintaan!

 

 ***************

 

Onneksi en ole St1:n tai Nordean asiakas sekä vain poikkeustilanteissa käytän Finnairin palveluja, mutta siitä olen surullinen, että Antero Vartia on pystynyt hompottamaan myös OP Vakuutuksen, jonka asiakas perhekuntamme on kaikkien vakuutustemme osalta.

 

 

Onneksi Vartian vaatimat maksut ovat tässä vaiheessa vain vapaaehtoisia lisäkustannuksia suomalaisille, mutta vaarana on niiden sisällyttäminen jatkossa hompottamiseen langenneiden yritysten hinnastohintoihin lisähintana!

 

 

Sairasta touhua!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

 

2 kommenttia . Avainsanat: Sairasta touhua!, Sairasta touhua Vihreiden Antero Vartialta!, Compensate-säätiö, Ex-kansanedustaja Antero Vartia, Vihreiden ex-kansanedusta Antero Vartia, St1, St1 toimii väärillä perusteilla, OP Vakuutus, OP Vakuutus toimii väärillä periaatteilla,