Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kaduilla lunta varastoiville pitää määrätä pysäköintivirhemaksua vastaava maksu

Torstai 1.3.2018 - -Esko Erkkilä-

Kaduilla lunta varastoivat taloyhtiöt ja yritykset hyväksikäyttävät muiden hyväntahtoisuutta, sillä lumen varastointi kaduilla vähentää pysäköintipaikkoja ja vaarantaa kaduilla kulkijoiden turvallisuuden.

Lumikasat pysäköintipaikoilla vähentävät kaupungin saamia pysäköintituloja, joen kyseessä on tulonmenetyksistä kaupungille.

 

 

Lumipyryn jälkeiset pari päivää voi ymmärtää, että kaikkia lumikasoja ei ole vielä ehditty kuljettaa kaduilta lumenkaatopaikoille, sen jälkeen yhteiskunnan pitää ryhtyä toimenpiteisiin.

 

 

Erityisesti keskikaupungilla sijaitsevat taloyhtiöt ja yritykset pitää asettaa tiukan valvonnan ja riittävien taloudellisten seuraamusten piiriin.

 

 

***************

 

 

Tässä pari kuvaa keskikaupungilta; kuvat on otettu maanantaina 26.2.2018 ja silloin edellisestä lumipyrystä oli kulunut aikaa jo kymmenkunta päivää:

 

 

 

IMG_7452.JPG

 

 

Hämeenpuisto 39:n kohdalla lumien poiskuljettaminen on melkein tehty, mutta miksi kadulle on jätetty pieni lumikasa, joka vie ainakin yhden, mutta todennäköisesti kaksikin henkilöauton paikkaa.

 

 

Käsittämätöntä menettelyä!

 

 

 

IMG_7459.JPG

 

 

Hallituskadun ja Kuninkaankadun kulmauksessa Sokoksen sisäänkäynnin kohdalla kadun toisella puolella on todella huolimaton ja välinpitämätön taloyhtiö, sillä valtava lumikasa vie ainakin kaksi parkkiruutua ja sen lisäksi kaventaa jalkakäytävää.

 

 

 

Vaikka lumikasat ovatkin parkkiruutujen paikalla, niin pysäköintivirhemaksun määrääminen ei näissä tapauksissa kuulu pysäköinninvalvonnalle.

 

 

Valvonta kuuluu poliisille ja odotankin poliisilta nopeita toimenpiteitä!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lumikasat pysäköintiruuduissa, lumikasat kaduilla, lumikasat jalkakäytävillä, Hämeenpuisto 39,