Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kokoomuslaiset Alexander Stubb, Laura Räty ja Lasse Männistö joutuivat perääntymään!

Perjantai 5.9.2014 - -Esko Erkkilä-

Suomalaiset saivat kokea keskiviikkona 3.9.2014 jotain tavatonta, kun kokoomuslaiset pääministeri Alexander Stubb, sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty sekä kansanedustaja Lasse Männistö joutuivat perääntymään siitä ”tuolileikistä”, jolla Lasse Männistö olisi siirtynyt Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi ja näin tehnyt tilaa Laura Rädylle, jonka piti nousta kansanedustajaksi.

 

Kyse on jo ties monennestako Kokoomuksen kärsimästä kirvelevästä tappiosta, kun Stubb ei saanutkaan puliveivattua monessa liemessä kompastellutta Laura Rätyä kansanedustajaksi.

 

On nostettava hattua puhemies Eero Heinäluomalle, joka selkeästi epäili Kokoomuksen suunnittelemasta ”tuolinvaihdosta”, että se ei ole läpihuutojuttu.

 

Kokoomuksen tuolinvaihtokuvion ajaminen karille merkitsee Laura Rädylle melkoista muutosta niihin tilipussin kasvattamispyrkimyksille, jotka olisivat tulleet Rädylle jos Stubb-Räty-Männistö –kolmikon idea olisi toteutunut.

 

Kertooko Kokoomuksen ideoiman tuolivaihto-operaation epäonnistuminen siitä kaaoksesta, joka Kokoomuksen puoluetoimistossa nyt vallitsee, kun heidän entinen puoluesihteerinsä Taru Tujunen on siirtymässä ”Ellun Kanat” –nimisen viestintätoimiston toimitusjohtajaksi?

 

 

On valitettavasti todettava, että näitä Kokoomuksen töppäyksiä maamme tarvitsee, jotta suomalaisten silmät avautuvat!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kokoomuksen tuolileikki, Stubb, Räty ja Männistö -tuolileikki, Männistö Helsingingin apulaiskaupunginjohtajaksi, Räty kansanedustajaksi, Eero Heinäluoma, Taru Tujunen, Ellun Kanat,