Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Arvovieras Keskustan teltalla Tampereen Keskustorilla 2.2.2015!

Tiistai 3.2.2015 - -Esko Erkkilä-

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö oli mukana omalla osastollaan Tampereen Keskustorilla eilen, kun Tampereen Torikauppiasyhdistys järjesti siellä helmikuun Maanantaimarkkinat.

 

 

Markkinat olivat Keskustan osalta täydellinen menestys, sillä osastollamme käynyt väkimäärä oli jotain ennenkuulumatonta.

 

 

 

 

 

vaalitschafeitel

 

 

Meillä poikkesi myös Tampereen kunnallispolitiikan suuri nimi – Yrjö Schafeitel, joka tässä poseeraa yhdessä Keskustan eduskuntavaaliehdokas Minna Sarvijärven kanssa.

 

 

Schafeitel jätti vanhan valtuustoryhmänsä eli Kokoomuksen ja siirtyi arvokkaasti Tampereen Puolesta –valtuustoryhmään – nyt Yrjö ja jääkiekkolegenda Lasse Oksanen muodostavat ”kahteen pekkaan” Tampereen Puolesta –valtuustoryhmän.

 

 

Tilanteen ydin on se, että Keskusta, Perussuomalaiset, Tampereen Puolesta, Kristillisdemokraatit sekä SKP muodostavat Tampereella teknisen vaaliliiton ja 17:llä valtuutetullaan se saa lähes ihmeitä aikaan Tampereen luutuneessa kunnallispolitiikassa.

 

 

Seitsemäntoista valtuutettua on Tampereella maaginen luku, koska 17:llä valtuutetulla saa merkittävän määrän luottamushenkilöpaikkoja Tampereen päätöksenteossa. Seitsemällätoista valtuutetulla Ryhmä17 sai mm. jokaiseen 7-jäseniseen johtokuntaan kaksi paikkaa.

 

 

Schafeitel valittiin Ryhmä 17:n tuella kaupunginvaltuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi ja näin saimme Vihreiden Satu Hassin siirrettyä laulukuoroon!

 

 

Kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja ei ilmeisesti pääse johtamaan kertaakaan valtuustoa, mutta paikka avaa Schafeitel´lle läsnäolo- ja puheoikeuden kaupunginhallituksessa!

 

 

Nyt on mahdollista, että kaupunginhallituksessa puhutaan asioista eikä ainoastaan hymistellä perättömyyksiä, että Tampereella pyyhkii muka hienosti!

 

 

Olen aina arvostanut Yrjö Schafeitel´ä ja kannustin häntä eilen Maanantaimarkkinoilla puuttumaan tiukasti niihin asioihin, jotka valtakoalitio on tähän saakka lakaissut maton alle!

 

 

Odotan asioiden kehittymistä mielenkiinnolla!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ryhmä17, Yrjö Schafeitel, Tampereen kaupunginvaltuuston II varapuheenjohtaja Yrjö Schafeitel, Minna Sarvijärvi,