Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Ruotsin ja Suomen hyväksi - yhdessä, nyt ja aina"

Lauantai 27.4.2024 - -Esko Erkkilä-

Tasavallan presidentti Alexander Stubb teki puolisonsa Suzanne Innes-Stubbin kanssa valtiovierailun Ruotsiin 23. – 24. huhtikuuta 2024.

 

Media kertoi vierailusta ja sen etenemisestä hyvin tarkoin, jotta kansalaiset molemmissa maissa saivat todeta vierailun olleen kaikin puolin onnistunut.

 

On selvää, että molempien maiden liittyminen Natoon on merkinnyt paljon positiivista myös Suomen ja Ruotsin kahdenvälisille suhteille.

 

Alexander Stubb lunasti tällä vierailullaan paikkansa kaikkien hyväksymänä Suomen johtajana.

 

Ruotsin valtiovierailu oli ensimmäinen julkinen tilauus, johon presidentin puoliso Suzanne Innes-Stubb osallistui ja osallistuikin hienoin tuloksin.

 

Presidentin puolison asu- sekä koruvalinnat saivat suurta kiitosta.

 

*****************

 

On todettava, että me suomalaiset teimme presidentinvaalien viimeisellä kierroksella oikean valinnan, kun valitsimme presidentiksi Alexander Stubbin ja saimme presidentin puolisoksi sekä tasavallan ensimmäiseksi naiseksi Suzanne Innes-Stubbin!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: "Ruotsin ja Suomen hyväksi - yhdessä nyt ja aina", Alexander Stubb' n valtiovierailu Ruotsiin, Alexander Stubb, Suzanne Innes-Stubb,

Olisi se ollut kansallisen häpeän paikka!

Lauantai 2.3.2024 - -Esko Erkkilä-

Eilen Sauli Niinistö luovutti Tasavallan presidentin paikan Alexander Stubb´lle

 

 

IMG_9471.JPG

 

Me suomalaiset saamme olla tyytyväisiä, että uuden presidenttimme puoliso on nainen eli Suzanne Innes-Stubb!

 

On varmaa, että omakotitalomme lipputangossa ei eilen olisi liehunut siniristilippu, jos presidentiksemme olisi valittu henkilö, jonka ”puoliso” olisi mies!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Olisi se ollut kansallisen häpeän paikka!, Pekka Haavisto, Alexander Stubb, Tasavallan presidentti, Suzanne Innes-Stubb,