Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vastuutonta toimintaa!

Maanantai 11.3.2024 - -Esko Erkkilä-

Ammattiyhdistysterroristit aloittavat tänään lakon, jonka he suunnittelevat kestävän kaksi viikkoa.

 

Kyse on todella terroristitoiminnasta, joka kohdistuu laillisesti valitun poliittisen päättäjän eli hallituksen toimintaan.

 

Arvostan, että Eduskunnan taannoisessa luottamuslauseäänestyksessä yksikään Keskustan edustaja ei äänestänyt työministeri Arto Satosen epäluottamuksen puolesta.

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vastuutonta toimintaa!, Ay-terroristit, Ammattiyhdistysterroristit, ammattiyhdistys, ammattiyhdistykset, osaavatko ammattiyhdistykset hävetä?, häpeällinen ammattiyhdistysliike,

Vastuutonta toimintaa!

Keskiviikko 18.1.2023 - -Esko Erkkilä-

Eilen saimme taas tuulahduksen vastuuttomasta työmarkkinapolitiikasta, kun Teollisuusliitto ilmoitti lakkovaroituksista, jotka koskevat eräitä Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n sekä Kemianteollisuus ry:n jäsenyrityksiä.

 

 

Lakkovaroituskuoroon yhtyivät lisäksi ylempien toimihenkilöiden YTN sekä Ammattiliitto Pro.

 

 

Lakkovaroitukset ovat tässä vaiheessa tietyllä tavalla tunnusteluja, sillä nyt varoitetut lakot kestäisivät kolme päivää helmikuun alussa. On selvää, että lakkojen sovittelujärjestelmä tulee siirtämään lakkojen voimaantuloa, joten keskustelu asiasta on vasta alkamassa.

 

 

Olin työelämässä aikoinaan hieman yli neljäkymmentä vuotta ja milloinkaan en ollut minkäänmoisen ammattiyhdistyspuljun jäsen ja siten en myöskään koskaan lakkoillut!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vastuutonta toimintaa!, Vastuutonta toimintaa ammattiyhdistysliikkeeltä, Teknologiateollisuuden työnantajat ry, Kemianteollisuus ry, YTN, Teollisuusliitto, ammattiyhdistysliike kusettaa, Ammattiliitto Pro,

Vastuutonta toimintaa!

Perjantai 19.3.2021 - -Esko Erkkilä-

Pääkaupunkiseudulla lähijunat eivät kulkeneet eilen ja eivät kulje myöskään tänään, sillä lakossa ovat Rautatiealan Unionin Helsingin veturinkuljettajien osaston ja Riihimäen veturinkuljettajat ry:n lähiliikenteen veturinkuljettajat.

 

Lakko tuli "puskista", sillä siitä saatiin tieto vasta viime keskiviikkoiltana.

 

Lakon syynä on yllättäen se, että VR voitti HSL-kilpailutuksen!  Kilpailutuksen voittamisella on merkittäviä positiivisia vaikutuksia VR Groupille, sillä voitto takaa konsernille työtä jatkossakin lähijunaliikenteessä.

 

VR:n ay-jyrät pelkäävät, että HSL-kilpailutuksen voitto perustui alihinnoiteltuihin laskelmiin ja että VR joutuu modernisoimaan toimintojaan!

 

Ay-liikkeen mielestä mikään ei siis saa muuttua!

 

 

**********************

 

 

Menee hieman ohi aiheen, mutta taannoin eräs kauppakumppani totesi maailman vaikeimmaksi tehtäväksi sen, että…

 

…yrittäisi lainata veturia VR:ltä!  

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vastuutonta toimintaa!, Veturimiesten lakko, Veturimiesten lähijunalakko pääkaupunkiseudulla, VR, VR Group, Veturin lainaaminen VR:ltä on maailman vaikein tehtävä!,