Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Tässä ajaa Mikko...Pirkanmaan Asiaa!"

Perjantai 18.3.2011 - -Esko Erkkilä-

Monia asioita Eduskunnassa jo vuodesta 2003 lähtien ajaneen kansanedustaja Mikko Alatalon vaalibussi tulee liikkumaan Pirkanmaan teillä tiuhaan tahtiin tulevan kuukauden aikana.

 

pict1419.jpg

 

 

pict1420.jpg

 

Bussin ikkunassa on mm. tämä paljon puhuva teksti.

 

Mikko kertoo, että he eivät kaihda syrjäseutujakaan eivätkä heikkoja teitä, sillä juuri niiden varrella asuvat ovat Mikon eräs äänestäjäryhmä. Mikko haluaa olla heidän asiallaan.

Mikolla oli ratkaiseva rooli, jotta Tampereen läntinen ohitustie on nyt valmis. Toki työ vaati yhteistyötä muiden puolueiden kanssa, mutta Mikon joviaali olemus oli yhteistyön rakentamisessa oiva ominaisuus.

Myönteisen päätöksen saaminen omassakin puolueessa oli tiukan väännön takana. Klaus Pentti ja Mikko Alatalo muodostivat Eduskunnassa varsinaisen duon, jotka lopulta saivat läntisen ohitustiehankeen onnelliseen päätökseen.

Muistan hyvin Aamulehdessä olleen pilapiirroksen, jossa rullaluisteleva Sauli Niinistö toteaa, että pääseehän Tampereen ohi! Puhemies Niinistö olikin paha kanto kaskessa, kun Tampereen läntisestä ohitustiestä väännettiin kättä.

 

pict1424.jpg

 

Mikko Alatalo ja Jammi Humalamäki ovat parivaljakko, joka tekee tiivistä yhteistyötä myös Mikon bussikiertueen aikana.

 

 

pict1425.jpg

 

Mikko Alatalo toteutti lauantaina 12.3.2011 Tampereella ja Nokialla suurimpien liikkeiden parkkipaikoilla kattavan vaalikiertueen. Tarjolla oli hernerokkaa ja hyvin se näytti tekevän kauppansa mm. Turtolan Citymarketilla, josta kuva!

 

Kiitän Mikkoa bussikiertueideasta ja siihen hänen liittämästään hernekeittotarjoilusta.

Mikko esittää bussikiertueellaan laulujaan. Laulujen lisäksi Mikon puheet ja hernerokkatarjoilu luovat mainiot puitteet yleisön mielenkiinnolle.

Asioita hoitamaan pystyvänä kansanedustajana Mikko voi olla varma, että on jatkossakin kansanedustaja!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mikko Alatalo, Jammi Humalamäki, Citymarket, Turtolan Citymarket, hernerokka,