Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kaiken kieltäjät ja vastustajat ovat olleet valta-asemassa, mutta toisaalta olisi joku heistä voinut silloinkin olla myös positiivinen!

Perjantai 26.6.2020 - -Esko Erkkilä-

Koronakriisin kiivain vaihe kaiken kieltäjille sekä asioiden vastustajille on ollut otollista etsikkoaikaa, sillä he ovat ”luvan päälle” saaneet toimia perusluonteensa mukaisesti – valitettavasti!

 

 

Rasittavaa!

 

 

Hallituksen määrätietoisten toimenpiteiden ansiosta maamme koronatilanne näyttäisi olevan hellittämässä, mutta minkäänlaisiin löysäilyihin ei toki ole varaa.

 

 ********************

 

Tässä tilanteessa on surullista todeta se kaiken negatiivisena näkevien suhtautuminen koronaan ja myös muihin haasteellisiin asioihin; kaikki heidän kommenttinsa kun alkavat ”mutta kun…”.

 

Olen perusluonteeltani epäileväinen, mutta työelämän aikana saamani koulutuksen ja kurssituksen myötä osaan – toivottavasti – nähdä erilaiset ongelmapoikaset haasteena ja jopa myönteisenä asiana.

 

 

Kiitän työelämän aikana saamaani koulutusta ja käytännössä hankittua kokemusta siitä, että pystyn näkemään ihmiselämän taivaalla leijuvat synkätkin pilvet voittamisen arvoisina ja…

 

 

…samaa toivon myös niiltä tuomion pasuunoilta, jotka aloittavat kaiken kommentointinsa sanoilla…

 

 

…”mutta kun…"!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: positiivinen elämänasenne, kaiken negatiivisena näkevät, kaiken negatiivisena näkevät eivät yhteiskuntaa rakenna,