Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kesäteatterissa väliaika on monestikin parasta aikaa!

Sunnuntai 11.7.2021 - -Esko Erkkilä-

Kaikki kunnia maaseutukuntien kesäteattereille, mutta ainakin näin korona-ajan päättyessä kesäteatterinäytösten väliajat ovat monesti yleisölle parasta aikaa.

 

Suomen Näytelmäkirjailijaliitto ry tarjoaa maakuntiin luvattoman heikkoja käsikirjoituksia ja talkootyön varassa toimivat paikalliset teatteriyhdistykset joutuvat taipumaan tarjontaan.

 

 

Pienetkin kesäteatteriyhdistykset tekevät kuitenkin arvokasta kulttuurityötä ja onneksi alueen vakituiset asukkaat sekä vapaa-ajanasunnon alueella omistavat jaksavat vuodesta toiseen kannattaa teatteriyhdistysten työtä ja käydä aina kesäisin katsomassa yhdistyksen aikaansaannoksia.

 

 ****************

 

Puhun kokemuksesta kun totean, että esityspaikalle kannattaa mennä hyvissä ajoin, sillä useinkin ennen esitystä tapahtuneet tapaamiset ja keskustelut ovat parasta, jota kesäinen teatteritapahtuma pystyy tarjoamaan.

 

 

Kesäteatteriesitysten toinen merkittävä anti ovat ne väliaikatarjoilujen aikana tuttujen kanssa käydyt keskustelut, joissa saatetaan hyvinkin puida kuluneiden viidenkymmenen vuoden aikaiset kuolemiset, eroamiset, avioliitot, muuttamiset ja jokapäiväiseen elämänmenoon liittyvät seikat!

 

 

Hämeenkyrön Heiskan kesäteatterinäytöstä odotellen!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kesäteatteri, kesäteatterinäytökset, kesäteatterinäytösten väliajat, kesäteattereiden tukeminen,