Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Oikea päätös!

Maanantai 19.9.2016 - -Esko Erkkilä-

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on viime eduskuntavaalien jälkeen tehnyt useita onnistuneita päätöksiä.

 

 

Eräs Sipilän onnistuneista päätöksistä on se, kun hallitukseen nimettiin sama henkilö maatalous- ja ympäristöministeriksi.

 

 

Arvostan nykyhallituksen ministereistä kuutta henkilöä ja yksi arvostamistani ministereistä on maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

 

 

Maatalous- ja ympäristöasiat ovat niin lähellä toisiaan, että maatalouden, metsätalouden ja ympäristöasioiden vastuut on järkevää asettaa yhden ja saman ministerin alaisuuteen.

 

 

Meillä Suomessa on valitettavaa kokemusta, kun ympäristöministeri haraa kaikkia järkeviä hankkeita vastaan, jotka olisivat elintärkeitä esimerkiksi maataloudella ja järkevälle metsänhoidolle – nyt sitä ongelmaa ei ole, kun sama henkilö vastaa ministerinä maatalousasioista, metsätalousasioista ja ympäristöasioista!

 

 

On tärkeää ja luottavaista tietää, että hallituksessa asuntoasioista vastaavana ministerinä toimii ympäristöministeri eli Kimmo Tiilikainen.

 

 

 

tiilikainenkimmo.jpg

 

 

Tapasin maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen 17.9.2016 Helsingissä lauantai-aamuna ja täytyy jälleen kerran todeta, että tapaaminen Kimmo Tiilikaisen kanssa on tavalliselle keskustalaiselle aina pienoinen juhlahetki!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: maatalousministeri Kimmo Tiilikainen, ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, asuntoministeri Kimmo Tiilikainen, Kimmo Tiilikainen,