Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Osoittaa henkilön pätevyyttä, jos pystyy kohoamaan politiikasta ja kuntabyrokraatin ympyröistä bisnesmaailman huipulle!

Lauantai 19.3.2016 - -Esko Erkkilä-

Johtuu varmaan työhistoriastani, kun pidän hienona asiana, että bisnesmaailmassa ansioituneet henkilöt ryhtyvät politiikkaan.

 

 

Pääministeri Juha Sipilä on malliesimerkki bisnesmaailmassa kannuksensa hankkineesta henkilöstä, jolla on tilausta politiikassa.Toivon, että Sipilän esimerkki kannustaa bisneksen taitajia ryhtymään politiikkaan!

 

 

Politiikasta bisnesmaailmaan siirtyminen on ehkä vieläkin vaikeampaa kuin bisnesmaailmasta politiikkaan siirtyminen. Kukapa haluaisia, että esimerkiksi julkishallinnon piirissä urautuneet henkilöt siirtyisivät nykyajan haasteiseen bisnesmaailmaan!

 

 

Lyhyen ja "lennokkaan" uran politiikassa tehneet henkilöt omaavat kuitenkin mahdollisuuden siirtyä ylempää osaamistasoa vaativalla saralle eli bisnesmaailmaan.

Kerron yhden esimerkin:

 

 

 

*****************

 

 

 

Vuosina 2007-2011 Keskustan kansanedustajana toiminut Janne Seurujärvi on vast´ikään nimetty Ivalon läheisyydessä Inarissa toimivan Test Worldin yhtiön toimitusjohtajaksi.

 

 

Test Worldin kerrotaan olevan maailman huippuosaaja lumi- ja jääratojen tekijänä sekä erityisesti renkaiden tuotekehitys- ja tyyppihyväksyntätestauksessa. Indoor-sisätestihallit mahdollistavat testaamisen luonnonlumella 12 kuukautta vuodessa.

 

 

Syyskuussa 2015 yritys myytiin brittiläiselle Millbrook Groupille, jonka pääasiakkaita ovat autonvalmistajat ja muut ajoneuvoalan yritykset.

 

 

Millbrook Group ilmoittaa olevansa maailman johtava ajoneuvojen testaus-, validointi- ja teknisten palveluiden toimittaja autoteollisuudelle, kuljetusalalle, rengasvalmistajille, petrokemian teollisuudelle ja turvallisuusalalle.

 

 

Konsernin suomalaisen tytäryhtiön toimitusjohtajana Seurujärven tehtävä on kasvattaa Millbrookin ajoneuvojen ja renkaiden talvitestausliiketoimintaa. Seurujärvi nousee myös Millbrookin johtoryhmän jäseneksi.

 

 

Arvostan Janne Seurujärveä ja hänen urakehitystään, sillä perin harvoin politiikan parista ja kuntabyrokraatin hommista pystytään nousemaan bisnesmaailman kärkipaikoille!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Janne Seurujärvi, toimitusjohtaja Janne Seurujärvi, Test World, Millbrook Group,