Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Näyttelyosastoilla jaettavat makeiset ovat yleensä yhtä kärsimystä

Torstai 9.6.2016 - -Esko Erkkilä-

Yritykset, yhteisöt ja yleensäkin erilaisissa näyttelyissä esiintyvät tahot tarjoilevat osastoillaan monesti makeisia ja yrittävät silläkin tavoin tehdä ”itseään tykö” asiakkaisiin.

 

 

Valtaosassa tarkoitus kääntyy päinvastaiseksi, sillä lähes kaikki markkinoilla ja näyttelyissä tarjottavat makeiset ovat kelvottomia.

 

 

Valitettavasti joudun liittämään kelvottomien karkkien jakajien joukkoon entisen työnantajani sekä myös nyky-Keskustan.

 

 

En tiedä, että ketkä tekevät yrityksissä ja yhdistyksissä päätökset jaettavista makeisista, mutta sen totean, että yleensä päätökset ovat menneet metsään!

 

 

Markkina- ja näyttelyvastaavana olen monesti joutunut kieltämään makeisten tarjoamisen, sillä hankitut makeiset ovat olleet ilmeisen halpoja, mutta kelvottomia.

 

 

Näyttelyosaston tarkoituksena on tuoda yritykselle uusia asiakkaita ja yhdistykselle uusia jäseniä ja tätä perimmäistä tarkoitus ei saa romuttaa sillä, että osastolla tarjotaan kelvottomia makeisia.

 

 

***************

 

 

Kerron omakohtaisen kokemuksen onnistuneesta makeishankinnasta näyttelyihin ja markkinoille:

 

 

Toimin runsaat pari vuotta myyntipäällikkönä Raisiolle ostetussa Alfa-Rehussa Hämeenlinnassa.

 

Toimme markkinoille tryffelinmaulla terästetyn Ponteva-sianrehusarjan ja sen vauhdittamiseksi hankimme porvoolaiselta Brunberg´lta tryffelimakeisia ”irtotavarana”!

 

 

Sian suurinta herkkua ovat tryffelit, joten syy-yhteys tryffelinmakuisella sianrehulla ja tryffelimakeisella oli ilmeinen.

 

 

Sen tuo tryffeli-operaatio minulle merkitsi, että nyt en ota suuhuni tryffelimakeisia, sillä niitä tuli kyllästymiseen saakka nautittua Alfa-Rehun aikana erilaisissa yhteyksissä asiakkaiden kanssa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: makeistarjoilut näyttelyissä, Alfa-Rehu, tryffeli, tryffelikarkit, tryffelimakeiset, tryffeli on sialle suurta herkkua,