Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Matti Vanhanen yllätti jälleen

Maanantai 28.6.2010 - -Esko Erkkilä-


Perheyritysten liiton hallitus on kokouksessaan 23.6. klo 17 päättänyt kutsua liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Matti Vanhasen.

Toimitusjohtajan tehtävät Vanhanen ottaa vastaan syyskuussa.

On hienoa, että politiikassa kannuksensa hankkinut henkilö siirtyy liike-elämän palvelukseen. Mielestäni se on suuri luottamuksen osoitus Matti Vanhasen toiminnalle - poliittisia broilereita meillä on kaikissa puolueissa liiankin kanssa.

- Saamme Vanhasesta liitolle aktiivisen ja yhteistyökykyisen toimitusjohtajan, joka tulee edistämään perheyritysten toimintaympäristön myönteistä kehittymistä Suomessa ja Euroopassa, toteaa Perheyritysten liiton puheenjohtaja Anne Berner.

Matti Vanhanen toteaa, että hän ottaa uuden tehtävän vastaan suurella mielenkiinnolla.

- Uskon voimakkaasti kotimaiseen omistajuuteen ja kykyymme kehittää suomalaista hyvinvointia vahvojen kotimaisten yritysten avulla. Toivon, että voin tehtävässä rakentaa sellaista yhteistyötä, jota tarvitsemme menestyäksemme yhä kovenevassa globaalissa kilpailussa, toteaa Vanhanen.

Myönnän, että Perheyristysten liitto on minulle uusi tuttavuus, vaikka luulin jotain liike-elämän järjestöistä tietävänikin.

Osa Perheyritysten liiton jäsenyrityksistä sekä hallinnossa toimivista ovat minulle tuttuja. Arvostan tuntemieni yritysten ja tuntemieni vastuuhenkilöiden toimintaa. Olen iloinen, että liitto saa valovoimaisen toimitusjohtajan.

Toivotan Perheyritysten liitolle ja sen vastavalitulle toimitusjohtaja Matti Vanhaselle menestystä tulevissa taistoissa!

-Esko Erkkilä-

 

PS. Kannattaa poiketa www.perheyritystenliitto.fi -nettisivuilla.

Avainsanat: Matti Vanhanen, Perheyritysten liitto, Anne Berner


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini