Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Luuserit paljastava nettisivusto

Maanantai 12.7.2010 - -Esko Erkkilä-


Ravintolaruuan arvonlisävero aleni heinäkuun alussa 13 prosenttiin.

 

Osa ravintoloista, baareista ja pikaruokaloista ei kuitenkaan ole alentanut annoshintojaan.

 

Arvonlisäveron aleneminen merkitsi 7,4 %:n alennusta asiakkailta perittäviin hintoihin. Jos alennusta ei ole viety asiakashintoihin, niin ravintoloitsijan kate parani 7,4 %. Se ei ollut lainsäätäjän tarkoitus ja sen vuoksi veronalennuksen omiin taskuihinsa pistäneitä yrittäjiä voidaan perustellusti kutsua luusereiksi.

 

Internetissä on sivusto - www.alv13.fi - joka paljastaa yrittäjät, jotka eivät ole vieneet veronalennusta asiakashintoihin. Listalla kerrotaan, jos tieto luuserilistalle joutumisesta on vahvistamaton.

 

En hyväksy taannoisen DDR:n toverivakoilua, mutta arvonlisäveroalennuksen laittaminen omaan taskuun on niin törkeää menettelyä, että hyväksyn tämän paljastussivuston toiminnan.

 

Sivustolla voi tutustua tilanteeseen paikkakuntakohtaisesti. Se on hyvä, sillä näin kuluttaja voi tehdä oikeita valintoja. Selailin muutaman tutun paikkakunnan "luuserilistaa" ja hämmästyin.

 

Mainittakoon, että sivustolla kerrotaan myös niiden yritysten nimet ja osoitteet, jotka ovat veronalennustilanteessa menetelleet eettisesti oikein.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: www.alv13.fi, ravintolaruoka, arvonlisävero,


Kommentit

27.12.2020 18.58  ALV13

DDR vertaus oli kyllä hyvä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini