Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Hienoja tilaisuuksia Sentterissä perjantaina 8.4.2011

Sunnuntai 10.4.2011 - -Esko Erkkilä-


Sentterissä Tampereen Hallituskadulla oli perjantaina 8.4.2011 kaksi mielenkiintoista ja yleisöä houkuttelevaa tilaisuutta.

Puolenpäivän jälkeen alkoivat kansanedustajaehdokas Pertti Hakasen 42-vuotissynttärit ja myöhemmin iltapäivällä Hanna Holma järjesti oman vaalitilaisuutensa.

Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pertti Hakasen synttärit olivat riehakas juhla, jossa oli kunnon tarjottavaa.

Päivänsankari saapui juhliin hieman myöhäajassa, mutta se ei juhlakansaa haitannut, sillä täytekakun leikkaaminen tapahtui täsmälleen ilmoituksissa kerrottuna aikana. Paikalla olleiden kannustuksen tuloksena sain Sentteri-isäntänä leikata ensimmäisen palan.

Osa synttärivieraista kummeksui, kun leikkasin ensimmäisen palan kakun keskeltä. Selitin, että luonnollisesti keskeltä, sillä olihan kyseessä keskustalaisen synttärisankarin täytekakku! Selitykseni hyväksyttiin!

Ehdimme valmistautumaan synttärisankarin saapumiseen ja toivotimmekin hänelle ”Paljon onnea Pertti” peräti kolmeen kertaan laulaen.

Tunnelma Sentterissä oli ajoittain jopa riehakas.

Tarmo Aaltonen piti huolen, että Hakasen synttärivieraat ”kuittasivat” läsnäolonsa vieraskirjaan.

Totesimme, että voimme myöhemmin katsella vieraskirjaa ja muistella, että se oli silloin, kun Pertti Hakanen ei vielä ollut kansanedustaja!

Tässä muutama kuva Pertti Hakasen synttäreiltä Sentterissä 8.4.2011:

 

pict0977.jpg

 

Tarmo Aaltonen - Sentterin monitoimipuuhamies - ja kansanedustajaehdokas Jouni Ovaskan kampanjapäällikkö toimivat mikrofoneihin laulavina esilaulajina, kun vastaanotimme Pertti Hakasen synttäreilleen Sentteriin!

 

pict0984.jpg

 

Tarmo Aaltonen toivotti Pertti ja Seija Hakasen tervetulleiksi Sentteriin juhlimaan Pertin 42-vuotispäivää!

Neljäkymmentäkaksi vuotta on varhainen, mutta sopiva ikä aloittaa työt Arkadianmäellä!

 

pict0986.jpg

 

Innostunut juhlaväki vaati, että synttärisankari ja Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pertti Hakanen piti synttärijuhlissaan Sentterissä myös juhlapuheen. Pertiltähän se onnistui! 

-------------

Hanna Holma on tykästynyt vaalitilaisuuksien järjestämiseen Sentterissä.

Hannan taustaryhmä on tehnyt ihailtavan tiiviisti työtä oman ehdokkaansa hyväksi - näin taas tälläkin kertaa.

Ehdin muiden kiireideni vuoksi viivähtämään Hannan tilaisuudessa ainoastaan hetken, mutta tiedän kokemuksesta, että Hanna Holman vaalitilaisuudet toteutetaan ”suurella sydämellä”. Se sopii hyvin, sillä seitsemän lapsen äitinä Hanna osaa ottaa tilaisuuksiin saapuneen yleisönsä sydämellisellä otteella.

Sentteri-isäntänä olen ylpeä siitä tarmosta, jolla Pertti Hakanen ja Hanna Holma taustajoukkoineen toteuttivat Sentteri-tilaisuutensa 8.4.2011!

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Sentteri, Pertti Hakanen, Hanna Holma, puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pertti Hakanen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini