Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Paavo Väyrynen hieno presidentinvaalikampanja loi hyvän pohjan Keskustan pärjäämiselle syksyn kunnallisvaaleissa

Maanantai 23.1.2012 - -Esko Erkkilä-


Presidentinvaalien ensimmäinen kierros on käyty ja Keskustan ehdokkaan VTT Paavo Väyrysen saama ääniosuus on mainio saavutus, vaikka kolmas sija kaksivaiheisessa vaalissa ei luonnollisestikaan tyydytä.


Toisella kierroksella kansalaisilla ei ole valinnanvaraa, sillä molemmat sinne selviytyneet ovat monessa asiassa toistensa klooneja.


Onneksi Paavo Väyrynen pystyi avaamaan monen kansalaisen silmät maamme poliittisesta suunnasta ja se on merkittävä etu Keskustalle syksyn kunnallisvaaleissa.


Kuntauudistus, kuntien pakkoliitokset, monet maamme turvallisuutta heikentävät suunnitelmat, ulkopolitiikan kokemattomat oppipojat ja jopa itsenäisyyttämme uhkaava liittovaltiokehitys ovat Väyrysen ansiosta nyt paljon syvällisemmin kansan tietoisuudessa kuin aikaisemmin.


Henkilökohtaisesti en jaksa heittää päälleni tuhkaa, vaan uskon Paavo Väyrysen hienosti vedetyn presidentinvaalikampanjan tuloksena tänä vaikeanakin hetkenä Isänmaan tulevaisuuteen.


Keskustaväen on nyt pelastettava se, mitä presidentinvaalien osalta on pelastettavissa.

 
Jokaisen keskustalaisen on itse päätettävä, että miten menettelee presidentinvaalien toisella kierroksella – oman ratkaisuni olen jo tehnyt.


Kirjoitan näitä tulevaisuudenuskoisia rivejä myöhään vaalipäivän iltana.


Surutyöhön meillä ei ole pienintäkään syytä, vaan nyt aloitamme tiiviin valmistautumisen syksyn kuntavaalikoitokseen. Paavo Väyrynen antoi meille ”kuivia sytykepuita” sille, että pystymme syksyn kunnallisvaaleissa hyvään vaalitulokseen.
img_0984.jpg


Talvisessa lipputangossa tänään liehunut Suomen lippu velvoittaa meitä muistamaan Isänmaamme edun.


Nyt jos koskaan maamme tarvitsee keskustalaista politiikkaa!-Esko Erkkilä-

Avainsanat: presidentinvaalit 2012, Paavo Väyrynen, kuntauudistus, kuntien pakkoliitokset,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini