Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Oli peräti 11.339 syytä toivottaa Paavo Väyrynen tervetulleeksi Tampereelle

Lauantai 17.3.2012 - -Esko Erkkilä-

VTT Paavo Väyrynen jatkaa ahkeraa kiertämistään maakunnissa myös presidentinvaalien jälkeen. Väyrynen aktivoi kierroksellaan kansalaisia ryhtymään Keskustan ehdokkaaksi syksyn kunnallisvaaleissa.

 

Väyrysen kierros suuntautui Pirkanmaalle maaliskuun 14. päivänä ja silloin hänellä oli kaksikin puhetilaisuutta Tampereella.

 

Tohtori Väyrynen aloitti Pirkanmaan kiertueensa Parkanosta ja jatkoi sieltä Kihniön kautta Teiskoon, jossa hän esiintyi Velaatan pirtillä klo 14.00. Kuulin, että Tampereen ensimmäisessä tilaisuudessa Teiskon Velaatassa oli paikalla yli kolmekymmentä kuulijaa.

 

Velaatan jälkeen Väyrynen poikkesi Kangasalla ja palasi Tampereelle klo 17.30 Kirjastotalo Metsossa järjestettyyn puhetilaisuuteen.

 

Paavo Väyrysen Metson tilaisuus oli MSL-Tampereen järjestämä ja sen vuoksi lausuinkin MSL-Tampereen puheenjohtajana tilaisuuden aluksi lyhyen tervetulotoivotuksen yleisölle sekä tohtori Väyryselle.

 

Totesin, että Paavo Väyrysellä on 11.339 syytä poiketa tänään Tampereella ja viittasin tällä presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella Väyrysen Tampereelta saamien äänien määrään. Paavo Väyrynen peittosi Tampereella mm. Timo Soinin ja Paavo Lipposen!

 

Vayrysen_yleisoa_14.3.2012

 

Väyrysen puhetilaisuus veti Kirjastotalo Metson Martikainen-salin täyteen kiinnostunutta yleisöä.

Kuvaajan vasemmalla puolella kuvan ulkopuolella on yleisöä, joka ei mahtunut tähän kuvaan. Aamulehden toimittajan laatiman jutun mukaan paikalla oli kuutisenkymmentä innostunutta kuulijaa.

 

Paavo_tuplana_14.3.2012

 

Paavo Väyrynen on säilyttänyt presidentinvaaleista tutuksi tulleen letkeän esiintymistyylinsä.

Kirjastotalo Metson luentosaleissa on hyvät AV-välineet ja näin etukäteen niin paljon vaivaa, että heijastin videotykin kautta Paavo Väyrysen edellisellä Tampereen vierailulla ottamiani kuvia esiintyjän takana olevalle valkokankaalle. Tässä on siis hymyilevä ja myhäilevä Paavo tuplana!

 


Paavo_allekirjoittaa_14.3.2012

 

Paavo Väyrynen joutui tilaisuuden jälkeen median ympäröimäksi.

Tässä vasemmalla Aamulehden toimittaja Ville Vaarne haastattelee Väyrystä ja tekee muistiinpanoja sen lomassa, kun Keskustan kunniapuheenjohtaja allekirjoittaa nimikirjoituksiaan kirjoihin, joita Väyrynen tilaisuuden lopuksi myi yleisölle.

Aamulehti julkaisi Vaarnen jutun seuraavan päivän numerossaan kuudella palstalla – juttu oli kooltaan yli puolisivuinen.

 

 

Tilaisuudesta jäi kaikille ”hyvä maku suuhun”, sillä VTT Paavo Väyrynen osaa esiintyä vakuuttavasti ja luottamusta herättävästi.

 

Väyrynen joutui jatkamaan matkaansa seuraavalle esiintymispaikalleen Akaan Toijalaan, mutta muisti mainita, että hän saapuu Tampereelle puhumaan seuraavan kerran jo runsaan viikon kuluttua.


Väyrynen esiintyy Keskustan politiikka- ja toimintapäivillä Tampereen Yliopistolla 24…25.3.2012 ja toivottavasti hän on silloin myös tamperelaisten tavattavissa!

 

-Esko Erkkilä-  

6 kommenttia . Avainsanat: Paavo Väyrynen, kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen, presidentinvaalit 2012, Kirjastotalo Metso,

Paavo Väyrynen hieno presidentinvaalikampanja loi hyvän pohjan Keskustan pärjäämiselle syksyn kunnallisvaaleissa

Maanantai 23.1.2012 - -Esko Erkkilä-

Presidentinvaalien ensimmäinen kierros on käyty ja Keskustan ehdokkaan VTT Paavo Väyrysen saama ääniosuus on mainio saavutus, vaikka kolmas sija kaksivaiheisessa vaalissa ei luonnollisestikaan tyydytä.


Toisella kierroksella kansalaisilla ei ole valinnanvaraa, sillä molemmat sinne selviytyneet ovat monessa asiassa toistensa klooneja.


Onneksi Paavo Väyrynen pystyi avaamaan monen kansalaisen silmät maamme poliittisesta suunnasta ja se on merkittävä etu Keskustalle syksyn kunnallisvaaleissa.


Kuntauudistus, kuntien pakkoliitokset, monet maamme turvallisuutta heikentävät suunnitelmat, ulkopolitiikan kokemattomat oppipojat ja jopa itsenäisyyttämme uhkaava liittovaltiokehitys ovat Väyrysen ansiosta nyt paljon syvällisemmin kansan tietoisuudessa kuin aikaisemmin.


Henkilökohtaisesti en jaksa heittää päälleni tuhkaa, vaan uskon Paavo Väyrysen hienosti vedetyn presidentinvaalikampanjan tuloksena tänä vaikeanakin hetkenä Isänmaan tulevaisuuteen.


Keskustaväen on nyt pelastettava se, mitä presidentinvaalien osalta on pelastettavissa.

 
Jokaisen keskustalaisen on itse päätettävä, että miten menettelee presidentinvaalien toisella kierroksella – oman ratkaisuni olen jo tehnyt.


Kirjoitan näitä tulevaisuudenuskoisia rivejä myöhään vaalipäivän iltana.


Surutyöhön meillä ei ole pienintäkään syytä, vaan nyt aloitamme tiiviin valmistautumisen syksyn kuntavaalikoitokseen. Paavo Väyrynen antoi meille ”kuivia sytykepuita” sille, että pystymme syksyn kunnallisvaaleissa hyvään vaalitulokseen.
img_0984.jpg


Talvisessa lipputangossa tänään liehunut Suomen lippu velvoittaa meitä muistamaan Isänmaamme edun.


Nyt jos koskaan maamme tarvitsee keskustalaista politiikkaa!-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: presidentinvaalit 2012, Paavo Väyrynen, kuntauudistus, kuntien pakkoliitokset,

Presidentinvaalitaistelu käynnistyy tänään

Maanantai 9.1.2012 - -Esko Erkkilä-

Suomelle valitaan maan 12. Tasavallan Presidentti vaaleissa, joiden ensimmäinen kierros järjestetään 22.1.2012.

 

Vaalitaistelu alkaa todenteolla tänään, sillä Tampereen Keskustorilla avataan eri presidenttiehdokkaiden vaalimökit klo 11.00.

 

Presidentinvaalien ulkomainonta alkoi maanantaina tammikuun 4. päivä klo 06.00.

 

img_0456.jpg

 

”Täyte-ehdokkaiden” osalta ulkomainonta alkoi ainakin Tampereella perin vaisusti, sillä puolenpäivän jälkeen vaalimainoksensa olivat Raatihuoneen edustalle kiinnittäneet vasta pääehdokkaiden eli Soinin, Väyrysen, Lipposen ja Niinistön taustajoukot.

 

img_0468.jpg

 

VTT Paavo Väyrysen vaalimainos oli hyvin edukseen myös Raatihuoneen edustalla.

 

Vaalimökit ovat olleet Keskustorilla jo useita päiviä ja ne tullaan avaamaan tänään klo 11.00.

 

Vaalimökkien aukioloajoista ei ole sitovia määräyksiä, mutta voisi olettaa, että ne ovat avoinna hieman ennen puolesta päivästä iltahämärään saakka.

 

img_0329.jpg

 

Paavo Väyrysen vaalimökille tulee tietääkseni myyntiin pieni määrä ”Paavo ja Vuokko” –mukeja.

 

Mukit ovat saaneet käsittämättömän suuren suosion ja niin on odotettavissa myös Tampereen Keskustorilla. Oulussa järjestetyssä Väyrysen maakunnallisessa vaalijuhlassa mukit loppuivat heti tilaisuuden alussa kesken. Mukin hinta on 30 euroa ja toriolosuhteissa maksuvälineeksi käy käteinen raha.

 

Kannattaa tulla ostamaan ”Paavo ja Vuokko” –muki ajoissa!

 

Presidentinvaalien ennakkoäänestys alkaa tammikuun 11. päivä ja päättyy 17.1.2012.

 

Tänään illalla Tampere-talossa on Aamulehden ja YLE Tampereen yhdessä järjestämä presidenttiehdokkaiden vaalitentti, jonne on kutsuttu kaikki presidenttiehdokkaat.

 

Yritän ehtiä paikalle.

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Presidentinvaalit 2012, vaalimökit, Keskustorin vaalimökit, vaalimainonta, Paavo ja Vuokko -muki,