Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskusta - kolmanneksi suurin Tampereella!

Torstai 2.2.2012 - -Esko Erkkilä-


Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö ry:n johtokunta kokoontui tammikuun viimeisenä päivänä presidentinvaalien voitollisen ensimmäisen kierroksen jälkeen.


Keskustalaiset voivat todella todeta, että ”voitollisten”, sillä VTT Paavo Väyrysen presidentinvaalikampanja päättyi todella voitollisesti.


Laadimme kokouksessa julkilausuman ja sain tehtäväkseni Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön varapuheenjohtajan sekä vaalipäällikön ominaisuudessa toimittaa sen julkisuuteen.


Julkilausumamme on tässä:


===


Keskusta – kolmanneksi suurin Tampereella


Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö toteaa, että puolueen presidenttiehdokkaan VTT Paavo Väyrysen Tampereelta saama kolmanneksi suurin äänimäärä on luottamuksenosoitus Paavo ja Vuokko Väyryselle, mutta se osoittaa sen lisäksi tamperelaisten luottamusta Keskustan arvoihin nojaavaan politiikkaan.

Paavo Väyrynen lisäsi Tampereella Keskustan kannatusta edellisvuoden eduskuntavaaleihin verrattuna 4.737 äänellä.

Tulos on mainio, sillä SDP menetti vastaavasti lähes 19.000 ääntä, Perussuomalaiset yli 12.000 ääntä ja Vasemmistoliitto yli 3.500 ääntä.

Isänmaallisuus, puolueettomuus ja koko maan tasa-arvoinen kehittäminen ovat Paavo Väyrysen ja Keskustan keskeisimmät tavoitteet. Ne saivat vahvan tuen myös Tampereella.

Paavo Väyrysen ja Suomen Keskustan menestyminen Tampereella osoittavat, että keskustalainen politiikka nauttii luottamusta myös suurissa kaupungeissa.

Presidentinvaalit luovat keskustalaisesti ajattelevien kannalta Tampereella vahvan pohjan 28.10.2012 järjestettäville kunnallisvaaleille.

Keskustan ehdokasasettelu on käynnistynyt ja puolueen Tampereen kunnallisjärjestö uskoo menestykseen syksyn kunnallisvaaleissa.


KESKUSTAN TAMPEREEN KUNNALLISJÄRJESTÖ RY
Johtokunta


===

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskusta, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, Paavo Väyrynen, Paavo ja Vuokko Väyrynen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini