Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustan puheenjohtajakisa tiivistyy, mutta sen ohella myös kisa puolueen varapuheenjohtajista on pääsemässä vauhtiin

Lauantai 2.6.2012 - -Esko Erkkilä-


Suomen Keskusta valitsee Rovaniemellä kesäkuun 8. – 10. päivinä pidettävässä puoluekokouksessa puolueelle puheenjohtajan, kolme varapuheenjohtajaa sekä puoluesihteerin.

 

Ennakkokeskustelu henkilövalinnoista on tähän saakka keskittynyt puheenjohtajan valintaan, mutta nyt myös varapuheenjohtajavalinnat ovat nousemassa keskustelun keskiöön.

 

Puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajavalintojen ohella keskustelu puoluesihteerin toimenkuvasta ja erityisesti puoluesihteerin henkilöstä on jäänyt valitettavan laimeaksi. Siihen kaipaan lähipäivinä lisää terävyyttä, sillä puoluesihteeri on keskeinen toimija menestyvässä puolueessa.

 

Varapuheenjohtajavalinta sai uusia kierroksia tamperelaisittain, kun varapuheenjohtajaehdokkaat Riikka Manner ja Arto Pirttilahti ilmoittivat olevansa kansalaisten tavattavissa Tampereella Kahvila Nostalgiassa perjantaina kesäkuun 1. päivänä heti aamutuimaan.


Kahvila Nostalgiassa kuulimme, että EU-parlamentaarikko Riikka Manner on kuumeessa ja ei pääse tilaisuuteen.

 

Kansanedustaja ja varapuheenjohtajan paikkaa tavoitteleva Arto Pirttilahti oli kuitenkin paikalla!

 

AP

 

Kansanedustaja Pirttilahti kertoi ajankohtaisista näkymistä Eduskunnan vinkkelistä.

 

Suomen taloustilanne on Pirttilahden mukaan nyt OK, mutta useiden EU-maiden tilanne on sellainen, että koko EU:ssa on aihetta huoleen. Tulevaisuudesta ei kenelläkään ole selkeää näkemystä ja se antaa aiheen huoleen.

 

Pirttilahti totesi, että Suomessa virkamieskunta on aina tottunut tottelemaan ja nyt kaivattaisiin meiltä kaikilta tervettä itsekkyyttä.

 

Eduskunnan valiokuntatyöskentelyissä on ollut Pirttilahden mukaan havaittavissa, että kaikkia EU:sta tulevia linjauksia ei ole ilman muuta hyväksytty, vaan on osattu ottaa asioihin selkeä suomalainen näkökulma. Pirttilahden kuulijajoukko antoi tälle menettelylle yksimielisen tuen.

 

Laivaliikenteen rikkipäästökysymyksen Pirttilahti totesi merkitsevän suomalaiselle vientiteollisuudelle yhden miljardin verran lisäkustannuksia vuodessa. Totean, että tässä taas saamme ”vihreitä terveisiä” eräältä hallituspuolueeltamme!

 

Miten me suomalaiset voimme tukea vihreiden politiikkaa, joka jokaisessa käänteessä kampittaa suomalaisten hyvinvointia?

 

juva_aitoa_osaamista

 

Kansanedustaja Arto Pirttilahti totesi varapuheenjohtaja-kampanjansa aikana kiertäneensä laajalti koko Suomessa.

Juvalla ollessaan hän oli saanut paikallisilta keskustalaisilta mainoslakin, jossa tekstinä on

 

Juva

Aitoa osaamista

 

Arto_ja_Antti_01062012

 

Pirttilahti halusi lahjoittaa mainoslakin Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Antti Juvalle!

Tässä tyytyväinen Antti Juva vastaanottaa Arto Pirttilahdelta mainoslakin, joka hyvin kuvaa kunnallisjärjestömme puheenjohtajan toimintaa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Riikka Manner, Arto Pirttilahti, Antti Juva,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini