Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kolme keskustalaissenaattoria lähes villitsi tamperelaiset Keskustorilla

Lauantai 16.6.2012 - -Esko Erkkilä-


Tämä juttu oli laadittu Keskustan puoluekokouksen ajaksi "varalle" tälle saitille, mutta koska pystyin päivittäin päivittämään näitä sivuja puoluekokouksen aikana, niin en julkaissut tätä juttua silloin.


Nyt se on hieman jälkijättöinen, mutta sisältää kuitenkin mielestäni sellaista asiaa, että julkaisen sen nyt alkuperäisessä muodossaan:


**************


Tampereen Keskustorilla järjestettiin Tampereen Torikauppiasyhdistyksen toimesta Tampereen Markkinat Puolustusvoimain Lippujuhlan päivänä maanantaina 4.6.2012.

 

Markkinat_4.6.2012

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö osallistui markkinoille omalla osastollaan ja vahvoin ottein.

Tarjottavana meillä oli pyttipannua sekä mehua ja ne saivatkin suuren suosion.

 

Johannes_Arja_ja_Jari

 

Osastomme toimivuudesta kantoivat suurimman vastuun Johannes Jonov (vasemmalla), Arja Hirvenoja (keskellä) ja Jari Rajasalo (oikealla).

Timo Tukia ja Kaarina Peltomäki eivät ehtineet tähän valokuvaan, mutta he olivat voimallisesti mukana toritapahtuman toteuttamisessa.

 

Mikko_Alatalo

 

Kansanedustaja Mikko Alatalo otti puheessaan tiukasti kantaa hallituksen toimintaan, sillä se on kuntaliitoshuumassaan tyystin unohtanut kansalaisten tarpeet. Pirkanmaan syrjimistä esim. tiehankkeiden rahoittamisessa Alatalo piti käsittämättömänä.

Hallitus lähes lapioi rahaa kaakkois-Suomen liikenneyhteyksien kehittämiseen. Siellä vaikuttaa Kokoomuksen vahva vaikuttaja eli ministeri Häkämies ja tarvitsevathan venäläiset hänen johdollaan hyvät tiet, jotta pääsevät vaivattomasti Helsingin seudulle!

Puheenvuoronsa jälkeen Mikko otti esille kitaransa ja esitti toriyleisön mieliksi suositun ”Viivy vielä hetki” kappaleensa.

 

Arto_Pirttilahti

 

Pirkanmaan toinen keskustalainen kansanedustaja Arto Pirttilahti oli myös paikalla ja teki itseään tunnetuksi Keskustan varapuheenjohtajakisassa pärjäämisen merkeissä.

Artolla on hyvät mahdollisuudet kohota Keskustan varapuheenjohtajaksi ja hänellä on siihen luottamustoimeen Tampereen ja Pirkanmaan keskustalaisten vankka tuki.

Pirttilahti sai viime eduskuntavaaleissa hienon potin tamperelaisääniä ja nyt meillä on haasteena Arton avulla pystyä kanavoimaan ne Tampereen keskustalaisten kunnallisvaaliehdokkaiden äänipottiin.

Kiitän kansanedustaja Arto Pirttilahtea jo tässä vaiheessa hienon työn tekemisestä Tampereen keskustalaisten hyväksi!

 

Tuomo_Puumala

 

Kolmantena Keskustorilla esiintyneenä senaattorina teltallamme esiintyi Keskustan puheenjohtajaksi pyrkivä Tuomo Puumala.

Tuomo Puumala esiintyi sytyttävästi Keskustorilla ja vakuutti esiintymisellään omaavansa valmiudet Keskustan puheenjohtajaksi ja sitä kautta Suomen seuraavaksi pääministeriksi.

Puumala on vast´ikään julkaissut kirjasen, jonka nimenä on ”Keskusta tulee takaisin”. Oli hienoa kuulla yleisön joukosta kommentti: ”Eihän Keskusta ole poissa ollutkaan!”.

Tamperelaisittain yleisökommentti pitää todella paikkansa, sillä saihan keskustalainen presidenttiehdokas viime presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella 11.339 tamperelaisääntä. Tällä äänimäärällä Keskusta peittosi kirkkaasti SDP:n sekä perussuomalaisten presidenttiehdokkaan!

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön vaalipäällikkönä tunnen suurta luottamusta, mutta myös haastetta siitä, että kaikki Tampereen keskustalaiset antavat äänensä kuulua myös syksyn kunnallisvaaleissa!

 

Yleisoa_4.6.2012

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön onnistunut toritapahtuma, jota ryydittivät kansanedustajat Mikko Alatalo, Arto Pirttilahti ja Tuomo Puumala, oli todella vakuuttava voimannäyte siitä, että Keskustan sanoma Tampereella on ajankohtainen.

 

Arto_Tuomo_ja_Mikko

 

Neljännestusina Keskustan kansanedustajia kokoontui pyynnöstäni tilaisuuden lopuksi vielä yhteiskuvaan ja tässä hieno otos tamperelaisten, pirkanmaalaisten ja koko Suomen etua ajavista senaattoreista!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mikko Alatalo, Tuomo Puumala, Arto Pirttilahti, Tampereen Markkinat,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini