Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Joka on vähässä vilpillinen, on paljossa petollinen!

Lauantai 16.3.2013 - -Esko Erkkilä-


Vihreiden kehitysministeri Heidi Hautala on jäänyt kiinni pimeän työvoiman käytöstä.


Ministeri Hautala on europarlamentaarikkona toimiessaan teettänyt pimeitä töitä.

 

Pimeän työvoiman käyttäminen täyttänee ministeri Heidi Hautalan kohdalla jatkuvuuden tunnusmerkit, sillä hän on pimeän siivoustyön lisäksi teettänyt asuntoonsa kaksi ovilevyä ja maksanut töistä työntekijöille suoraan käteen ja jättänyt eläkemaksut maksamatta.

 

Eläkemaksuista laistaminen on tuonut selkeää taloudellista etua Hautalalle ja se on merkinnyt työntekijöille, että heidän eläkkeensä ei ole kertynyt Hautalalle pimeänä tehdystä työstä.

 

Ministeri Hautalan toiminta harmaan talouden vastaista työtä ohjaavassa ministerityöryhmässä on tapauksen jälkeen hyvin kiistanalainen, sillä nyt tuossa ryhmässä pukki on kaalimaan vartijana!

 

Pääministeri Jyrki Katainen ja Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ovat kertoneet, että Hautala saa jatkaa, kuin mitään ei olisi tapahtunut! Ihmeellinen tulkinta pääministeriltä ja ympäristöministeriltä!


Vihreiden (jotkut sanovat "Virheiden") eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Haavisto on oikealla tiellä, kun hän totesi eilen näin: "Hautala on töpännyt selvästi, koska hän on maksanut pimeästi."


Arvostan Haaviston kannanottoa ja toivon, että se johtaa siihen, että Heidi Hautala osaa tehdä aiheuttamastaan skandaalista oikeat johtopäätökset.


Hautalan toiminnasta tulee helposti mieleen suomalainen sananlasku, joka kuuluu näin:


"Joka on vähässä vilpillinen, on paljossa petollinen!"

 

Kysymykseni kuuluukin näin:

 

Voiko pimeän työvoiman käyttöön syyllistynyt henkilö toimia ministerinä harmaata taloutta vastustavassa ministeriryhmässä?

 

Käyttääkö harmaata taloutta vastustava ministeriryhmä perusteena Hautalan toimintaa, kun se määrittelee laillisesti pimeänä teetettävän työn euromäärät?

 

Se on todettava, että ministeri Heidi Hautalan kuuluminen harmaata taloutta vastustavan ministeriryhmän työhön tuo ainakin todellista asiantuntemusta työryhmän työskentelyyn!

 

Onko kansalaisten todellakin hyväksyttävä hallituksen ja Vihreiden kehitysministerin toiminta?

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Heidi Hautala, Heidi Hautala (vihreät), Vihreiden Heidi Hautala, Heidi Hautala ja pimeät työt, kehitysministeri Heidi Hautala ja pimeät työt, harmaata taloutta vastustava ministeriryhmä, Pekka Haavisto,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini