Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Aikovatko hallitus ja vihreät kuitata ministeri Heidi Hautalan töppäilyt näin kevyesti!

Sunnuntai 17.3.2013 - -Esko Erkkilä-


Vihreiden kehitysministeri Heidi Hautala on narahtanut pimeän työvoiman käyttämisestä.

 

Vakavaksi vihreän ministerin Hautalan töppäilyt muodostuvat sen vuoksi, että hän kuuluu Kataisen-Urpilaisen hallituksessa harmaan talouden vastaista työtä ohjaavaan ministeriryhmään.

 

Eilen tuli julkisuuteen tieto, että Vihreiden porukka on erottamassa ministeri Hautalan mainitusta ministeriryhmästä.

 

Erottaminen harmaan talouden vastaista työtä ohjaavasta ministeriryhmästä ei ole riittävä toimenpide töppäilleelle ministerille – Vihreiltä pitäisi ehdottomasti löytyä kanttia vaihtaa ministeri Heidi Hautala sellaiseen henkilöön, joka nauttisi kansalaisten luottamusta.

 

Ministeri Hautala on pyytänyt tekemisiään anteeksi hallitukselta ja Vihreiden eduskuntaryhmältä, mutta hän ei ole korviaan lotkauttanut Suomen kansalaisten suuntaan.

 

On selkeästi todettava, että Suomen hallitukselle ja Vihreiden eduskuntaryhmälle osoitettu anteeksipyyntö ei riitä – ainoa oikea toimenpide on eroilmoituksen jättäminen Valtioneuvoston jäsenyydestä!

 

Vihreiden Heidi Hautalan jatkaminen Jyrki Kataisen hallituksessa olisi selkeä viesti kansalaisille, että verotöppäilyjen anteeksipyynnön osoittaminen hallitukselle ja Vihreiden eduskuntaryhmälle on riittävä toimenpide kenelle vain esim. pimeän työvoiman käyttämisestä.

 

Tätäkö Suomen hallitus ja Vihreät tosiaan tarkoittavat?

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Heidi Hautala, Heidi Hautalan töppäilyt, Kataisen-Urpilaisen hallitus, Heidi Hautala ja pimeän työvoiman käyttäminen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini