Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kansa paheksuu, mutta Kokoomus pyörittää Räty-Männistö - palkintorulettiaan!

Torstai 28.8.2014 - -Esko Erkkilä-


Lainaan tämän juttuni aluksi Iltalehden uutispäällikkö Juha Ristamäen kolumnia, joka ilmestyi viime tiistaina eli 26.8.2014 kello 13.36:

 

 

Rädyn toimintaan liittyy myös pieni piiri pyörii -kuvio, jota monessa sivistysmaassa pidettäisiin sopimattomana, jopa moraalittomana.

Kun Räty viime eduskuntavaaleissa putosi Arkadianmäen junasta vasta tarkastuslaskennassa, hänen ohitseen kiilasi hyvä ystävä ja puoluetoveri Lasse Männistö.

Kuntien eläkevakuutuksen (Keva) hallituksen puheenjohtajana toiminut Räty heitti Kevasta ulos toimitusjohtaja Merja Ailuksen, koska Rädyn mukaan Ailus oli menettänyt arvostelukykynsä.

Tilalle nostettiin Lasse Männistön isä Jukka, joka sinänsä on varmaan pätevä virkaan.

Nyt kansanedustaja Lasse Männistö on vahvoilla Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi, siihen virkaan, josta ystävänsä Räty lähti ministeriksi. Ja jos Männistö virkaan valitaan, hänen tilalleen eduskuntaan nousee... Niin, tietysti Laura Räty.

 

Ristamäen ounastelut toteutuivat eilen, kun Helsingin kaupunginvaltuusto päätti äänestyksen tuloksena valita kansanedustaja Lasse Männistön Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimesta vastaavaksi apulaiskaupunginjohtajaksi.

 

Männistön valinta apulaiskaupunginjohtajaksi merkitsee, että ministerinä rankasti lunta tupaan saanut Laura Räty on nyt myös kansanedustaja!

 

Pieni kertaus:

 

  • Lasse Männistö ohitti viime eduskuntavaalien tarkistuslaskennassa Laura Rädyn, joten Räty ei päässyt kansanedustajaksi
  • Räty heitti Kuntien eläkevakuutuksen eli Keva:n hallituksen puheenjohtajana toimitusjohtaja Merja Ailuksen ulos
  • Lasse Männistö valittiin eilen Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi, joten hän joutuu eroamaan kansanedustajan toimesta
  • Männistön tilalle kansanedustajaksi nousee Laura Räty!!!

 

 

*************

 

Kokoomus-prosessi osoitti, että järjestelyillä Kokoomus petasi ryvettyneelle Laura Rädylle kansanedustajapaikan ja sen sivujuonteena Lasse Männistö sai palkintovirkana Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajuuden.

 

Ensitietojen mukaan Vihreät olivat juonessa mukana aitoon Kokoomuksen viherosastotapaansa, sillä he puolestaan odottavat seuraavaa palkintovirkaa Helsingin johtopaikoilta!

 

 

Voi aikoja – voi tapoja!

 

 

-Esko Erkkilä- 

Avainsanat: Laura Räty, Lasse Männistö, kokoomuksen palkintovirkaruletti, Helsingin apulaiskaupunginjohtaja, Merja Ailus, Kuntien eläkevakuutus Keva, Keva,


Kommentit

30.8.2014 11.07  Katri-Meri Karttunen

Vetoomus Eero Heinäluomalle asiassa Räty & Männistö-kun mikään ei riitä;

Lasse Männistö haluaa lisää palkkaa! Laura Räty haluaa lisää palkkaa! Niinpä nämä Kokoomuksen vekkulit päättivät lyödä ovelat päänsä yhteen ja keksivät läpinäkymättömän juonen. Fantastista!

Pallo on nyt Eero Heinäluomalla. Jos hän ei myönnä virkavapaata Männistölle voi tämä rötös kansalaisten rahoilla kariutua.

Eero Heinäluoma!
Näytä, että olet kokosi mukainen mies!

Estä tämä touhu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini