Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustalla on nyt kolme kansanedustajaa Pirkanmaalta!

Keskiviikko 12.11.2014 - -Esko Erkkilä-


Kansanedustaja Laila Koskelan ”siirtyminen arvokkaasti Keskustaan” kohotti Pirkanmaan keskustalaisten kansanedustajien määrän neljännestusinaan!

 

Kaikki kolme kansanedustajaamme pitivät Toijalassa 8.11.2014 järjestetyssä piirikokouksessa ajankohtaiset puheenvuorot ja ne kiinnostivat lukumäärältään lähes sataan kohonnutta piirikokousyleisöä.

 

 

 

 

piiri1

 

 

Ennen kokouksen alkamista otin kuvan etupenkissä istuneista tilaisuuden arvo-osanottajista.

 

Vasemmalta ovat puoluesihteeri Timo Laaninen, kansanedustajat Arto Pirttilahti, Mikko Alatalo sekä Laila Koskela ja kansanedustajaehdokas Raija Moilanen.

 

Kaikilla oli hymy herkässä ja peukuttaminen onnistui hienosti!

 

 

 

 

piiri2

 

 

Piirin puheenjohtaja Pertti Hakanen toivotti kokousväen tervetulleeksi.

 

Avauspuheessaan hän ilmoitti kansanedustaja Laila Koskelan siirtymisestä Keskustan eduskuntaryhmään sekä hänen liittymisestä Keskustan jäseneksi. Hakanen toivotti kukkasin ja kokousväki taputuksin Laila Koskelan tervetulleeksi Pirkanmaan keskustalaisten joukkoon.
 

 

 

 

piiri3

 

Kansanedustaja Mikko Alatalo oli huolissaan muun muassa siitä, että yrityksiä lähtee Viroon sekä siitä, että valtion rahat eivät riitä edes teiden peruskunnossapitoon.

Alatalo muistutti, että Valtatie 3:n saaminen ykköskoriin ja VT 9:n sekä VT 12:n parantaminen ovat Pirkanmaan tavoitteina yli puoluerajojen.

 

 

 

 

piiri4

 

Arto Pirttilahti peräänkuulutti maltillisia tulosopimuksia. Hän oli myös sitä mieltä, että maatalouden byrokratiaa on purettava, turpeen verotus on saatava oikeudenmukaiseksi sekä hakkeen tukijärjestelmä ajan tasalle.

Pirttilahti totesi, että hallitus on harrastanut käänteistä aluepolitiikkaa, joka on johtanut keskittämiseen.

 

 

 

 

piiri5

 

Kansanedustaja Laila Koskela toi puheenvuorossaan esille oman vahvuusalueensa, vanhusten huollon. Koskela tähdensi, että vanhuksia ei ole liikaa vaikka nykyisten päättäjien puheenvuoroista saa usein sellaisen käsityksen.
 

Koskela esitti, että omaishoidon tukemiseen satsattaisiin monin tavoin.

 

 

 

 

piiri6

 

 

Kansanedustaja Arto Pirttilahti nappaa usein kamerani, kun näkee sopivan kohteen ja hyvän ”valokuvaussilmän” omaavana Pirttilahden ottamat kuvat ovat onnistuneita.
 

Tässä malliksi yksi, jossa olemme yhdessä Laila Koskelan kanssa ja piirimme toiminnanjohtaja Ritva Männistö kurkistelee välissämme.

Kiitokset Ritvalle, sillä olen hyödyntänyt hänen laatimaansa piirikokoustiedotetta tämän jutun laatimisessa!

 

 

Keskustan piirikokous valitsi minut jo kolmanneksi peräkkäiseksi vuodeksi piirin toiminnantarkastajaksi. Tehtävä on mielenkiintoinen, sillä piirimme johdolla on tapana kutsua toiminnantarkastaja mukaan esim. piirihallituksen kokouksiin.

On luonnollista, että toiminnantarkastaja katselee Keskustan Pirkanmaan piirin kokonaisetua!

 

Kiitokset kaikille piirikokousedustajille, sillä kokous oli hengeltään mainio sekä yhtenäinen ja katsoimme luottavaisesti eteenpäin!

Tervetuloa ensi kevään eduskuntavaalit!

 

 

-Esko Erkkilä- 

Avainsanat: Pertti Hakanen, Mikko Alatalo, Arto Pirttilahti, Laila Koskela, Timo Laaninen, Raija Moilanen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini