Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Matkaajan kannattaa huolehtia vakuutusturvastaan

Keskiviikko 18.2.2015 - -Esko Erkkilä-


Osallistuin eilen Eläkeliiton matkavastaavien koulutustilaisuuteen ja totesimme siellä erääksi keskeiseksi seikaksi riittävästä vakuutusturvasta huolehtimisen.

 

 

Kätevintä ja edullisinta on huolehtia myös matkoilla voimassaolevasta vakuutusturvasta kun liittää se muihin vakuutuksiinsa.

 

 

Kun matkavakuutuksen sisällyttää esim. kotivakuutukseen, se maksaa alle satasen. Jos taas ottaa matkakohtaisen vakuutusturvan, niin satanen menee jo kahden matkan vakuutusturvaan.

 

 

Olen jo parisenkymmentä vuotta huolehtinut matkoilla voimassaolevasta vakuutusturvasta kotivakuutukseen liitettynä ja olen tyytyväinen. Olen tyytyväinen myös siitä, että matkoilla olen kadottanut ainoastaan yhden digikameran ja yhdet aurinkolasit – Pohjola korvasi molemmat ilman sen suurempia kommervenkkejä.  Muistikortin katoaminen tietysti harmitti.

 

 

Pidän matkoille lähtemistä ilman vakuutusturvaa vastuuttomana toimintana – onneksi esim. Venäjälle matkustavilta vaaditaan vakuutusturva, jotta saisi viisumin. Sama käytäntö taitaa olla matkustamisessa kaikkiin niihin maihin, joihin tarvitaan viisumi.

 

 

Matkavakuutuksen lisäksi matkatavaravakuutus on tarpeellinen.

 

 

Silmäilin omaa vakuutuskirjaani ja totesin, että minulla on matkatavaravakuutus hieman yli 4.000 eurolle ja vakuutusmaksu siitä summasta on minimaalinen – myös matkatavaravakuutus on kätevä yhdistää kotivakuutukseen.

 

 

Turvallisia matkoja, mutta muistakaa vakuutusturva!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: vakuutusturva, vakuutusrva matkolla, matkavakuutus, matkatavaravakuutus,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini