Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustan Marjo Mäkinen-Aakula Aamulehden vaalipaneelissa elinkeinoministeriksi!

Sunnuntai 22.3.2015 - -Esko Erkkilä-


On annettava suuri tunnustus Aamulehdelle, jolla on menossa mittava vaalitilaisuuksien sarja eri puolilla Pirkanmaata.

 

 

Aamulehti on onnistunut vaalitilaisuuksien järjestämisessä, sillä eri paikkakunnilla järjestetyt ja järjestettävät tilaisuudet on teemoitettu tiettyjen aiheiden ympärille.

 

 

Perjantaina 20.3.2015 Lempäälässä järjestetyn kaikille avoimen vaalitilaisuuden teemana oli:

 

 

"Ruuan hinta"

 

 

Puolueet ovat saaneet valita jokaiseen vaalitilaisuuteen edustajansa ja me keskustalaiset valitsimme ruuan hinnasta käytävään vaalitilaisuuteen edustajaksemme Marjo Mäkinen-Aakulan Oriveden Eräjärveltä.

 

 

Teimme aivan oikean valinnan, sillä Keskustan kansanedustajaehdokas Marjo Mäkinen-Aakula oli asiantuntemukseltaan, kokemukseltaan ja esiintymistaidoiltaan ylivoimainen vaalipanelistien joukossa.

 

 

marjomakinen-aakula

 

 

Myös muiden puolueiden panelistit tulivat vakuuttuneiksi Marjon taidoista, sillä he valitsivat yksimielisesti Marjo Mäkinen-Aakulan leikkimielisessä kisassa seuraavan hallituksen elinkeinoministeriksi!

 

 

Aamulehden vaalipaneeleissa on tapana tilaisuuden lopuksi valita aihe-alueen ”ministeri” seuraavaan hallitukseen.

 

 

Oli pientä epätietoisuutta, että mikä ministeri seuraavassa hallituksessa kantaa vastuun ruuan hinnasta – epätietoisuus ratkesi, kun yleisön joukossa istunut Keskustan kansanedustajaehdokas Juha Kuisma päätti Aamulehden päätoimittajan Jouko Jokisen kysyessä, että nyt valitaan elinkeinoministeri.

 

 

Kuisma perusteli nimikevalintaansa sillä, että tilaisuudessa valittiin ministeri, joka vastaa nimenomaan ruuan hintakehityksestä.

 

 

Onnittelen Marjo Mäkinen-Aakulaa hänen enteellisestä valinnastaan eräälle keskeiselle päättäjän paikalle huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskustan Marjo Mäkinen-Aakula Aamulehden vaalipaneelissa elinkeinoministeriksi, Marjo Mäkinen-Aakula, Juha Kuisma,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini