Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Suppea hallitus antaa hyvät vaikutusmahdollisuudet kokeneille kansanedustajille

Keskiviikko 22.4.2015 - -Esko Erkkilä-


Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on ilmeisesti nousemassa Suomen seuraavaksi pääministeriksi.

 

 

Joissakin on aiheuttanut huolta, kun Sipilä kaavailee uudessa hallituksessa ministerien määrän rajoittamista kahteentoista ministeriin.

 

 

Lisäksi Juha Sipilä haluaa muuttaa hallituksen työskentelyä kollegiaalisempaan suuntaan, jossa ministerien siiloutumiselle ei enää olisi mahdollisuuksia.

 

 

Sipilän ajatukset ovat liike-elämässä hankitun kokemuksen tuomia ja niillä perusteilla hän on saanut aikaan tuloksia.

 

 

Kannatan Juha Sipilän ajatuksia.

 

 

Tampereella ilmestyvä Aamulehti kantaa suurta huolta siitä, että Pirkanmaalta pitäisi saada ”oma” ministeri seuraavaan hallitukseen.

 

 

En kannata Aamulehden linjaa ja perustelunani on nykyisen hallituksen pirkanmaalaisministerien aikaansaannokset tai oikeammin aikaansaamattomuudet.

 

 

Molemmat Kataisen ja Stubb´n hallituksissa istuneet pirkanmaalaisministerit olivat selkeitä ”palkkioministerejä” eli he saivat lyhytaikaisen ministeripestin pitkäaikaisesta toiminnasta SDP:ssä. Joku on aiheellisesti todennut, että molemmat saivat ministeripestinsä sen ansiosta, että ovat vuosikaudet jaksaneet räksyttää Keskustaa!

 

 

******************

 

 

Suppea hallitus antaa asiantuntevalle ja maakuntansa asioista huolta kantavalle kansanedustajalle paljon mahdollisuuksia. Toki vaikuttamaan pääsevän kansanedustajan pitää kuulua hallituspuolueen kansanedustajiin, sillä oppositiosta räksyttämällä ei pysty oman maakuntansa asioita juurikaan edistämään.

 

 

Otan esimerkiksi kansanedustaja Mikko Alatalon, joka taannoin sai Hannes Mannisen muuttamaan mieltään Tampereen läntisen ohitustien tarpeellisuudesta. Kun Manninen tuli vakuuttuneeksi Alatalon esittämistä argumenteista, niin Mikko Alataloa voidaan perustellusti pitää kansanedustajana, joka sai aikaan Tampereen läntisen ohitustien.

 

 

**************************

 

 

Uudessa eduskunnassa on kolme Keskustan kansanedustajaa Pirkanmaalta:

 

  • Mikko Alatalo
  • Arto Pirttilahti
  • Pertti Hakanen

 

 

*************************

 

 

 

 

 

Olen varma, että Keskustan Pirkanmaan vaalipiirin kansanedustajat Mikko Alatalo, Arto Pirttilahti ja Pertti Hakanen omaavat kyvyt ja kompetenssin vaikuttaa tavallisina kansanedustajanakin myönteisesti niihin asioihin, jotka ovat tärkeitä Pirkanmaalle!

 

 

Alatalon, Pirttilahden ja Hakasen mahdollisuudet vaikuttamiseen ovat 100 prosenttiset, jos Keskustasta tulee pääministeripuolue!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: ministeri Pirkanmaalta, Mikko Alatalo, Arto Pirttilahti, Pertti Hakanen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini