Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Kakskytyks, muttei ventti. Mies täynnä virtaa joka sentti"

Sunnuntai 26.4.2015 - -Esko Erkkilä-


Monet pirkanmaalaiset – minä muiden mukana – ovat mielissään, kun Mikko Alatalo selvitti itsensä Pirkanmaan vaalipiirin suurimmalla keskustalaisehdokkaiden äänimäärällä nyt jo neljännen kerran eduskuntaan.

 

 

 

 

mikkoa1

 

 

Otsikkoteksti oli Mikon tunnusslougan vaalikampanjan aikana ja se oli ”präntättynä” myös hänen vaaliautonsa kylkeen –...

mikkoa7

...21 kun oli Mikon ehdokasnumero!

 

 

 

 

mikkoa2

 

 

Mikko Alatalo panosti tosissaan näihin eduskuntavaaleihin ja panostaminen näkyi tuloksissa – yli 6.700 pirkanmaalaisääntä on todisteena, että Mikkoa voidaan entistäkin vahvemmin tituleerata ”Pirkanmaan Senaattori” –termillä.

 

 

Tässä kuvassa on Mikon lähitiimi, joka kiersi laajalti Pirkanmaata.

 

 

Laulunlahjojensa ja valtakunnallisen tunnettuisuutensa vuoksi Mikolla oli vaalikampanjankin aikana paljon esiintymispyyntöjä ympäri Suomea muiden Keskustan eduskuntavaaliehdokkaiden tilaisuuksiin.

 

 

Onneksi Mikko osasi pienen kaupankäynnin ja pyysi vastavuoroisesti maamme valovoimaisimpia keskustalaisehdokkaita puolestaan Mikon tilaisuuksiin Tampereelle.

 

 

Mauri Pekkarisen, Paavo Väyrysen ja Pekka Puskan mielenkiintoiset vierailut Tampereella olivat Mikon ”vaihtokauppoja” – hyvä niin.

 

 

 

 

 

mikkoa3

 

 
Mikon ”Soittajalta soppaa” –kiertue nautti suurta suosiota Pirkanmaalla ja…

 

 

 

 

 

mikkoa4

 

 

…kun siihen yhdistettiin Mikon musisointi yhdessä vakiosäestäjänsä Jammi Humalamäen kanssa, niin väkeä riitti Mikkoa kuulemassa.

 

 

 

 

mikkoa5

 

 

Suositullekin ja pitkän parlamenttiuran tehneelle saattaa vaaleissa käydä kalpaten ja näin kävi tässä Mikon vierellä olevalle Kimmo Sasille.

 

 

Kansa vaatii, että edustajan pitää jalkautua äänestäjien keskelle vaalikampanjan aikana, mutta myös muulloin.

 

 

 

 

 

mikkoa6

 

 

On selvää, että kansanedustaja Mikko Alatalolla tulee uuden vaalikauden aikana olemaan tärkeä rooli Juha Sipilän tiimissä.  Se on Pirkanmaan maakunnan kannalta hyvä asia ja se tulee vahvistamaan sitä, että Mikko Alataloa voidaan jatkossa luonnehtia entistäkin vahvemmin termillä

 

Pirkanmaan Senaattori!

 

Vielä se, että Seija Alatalon rooli Mikon ”tärkeänä” on keskeinen!

 

Omaan mielestäni hyvät suhteet Mikon ja Seijan kanssa ja sen vuoksi toivottelenkin heille kaikkea hyvää jatkossakin!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mikko Alatalo, Seija Alatalo, Pirkanmaan Senaattori, Kakskytyks muttei ventti. Mies täynnä virtaa joka sentti, Soittajalle soppaa, Siniset silmälasit,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini